Can we ever catch a break ?

onsdag 19. januar 2011

Hadde en sær opplevelse i kveld. Skulle endelig komme meg ut på ukeshandling. Venter på nytt bankkort i posten, så jeg hadde vært å tatt ut penger i banken slik at jeg hadde cash frem til kortet kommer. Da jeg kom på butikken manglet jeg plutselig 1000 kroner fra lommen - og det lå en fremmed husnøkkel i lommen min (!).

Jeg kjenner at jeg er skikkelig sint nå. Det er ikke overhodet slik at penger vokser på trær for oss. Det er jo en grunn til at Frank jobber to jobber og at jeg ikke svømmer rundt i nye klær all the time. Så nå er jeg altså sint, en smule frustrert og forvirret. For jeg har ikke hatt av meg jakken ute i dag bortsett fra en gang, og da hadde jeg full kontroll på den. Merkelig. Og nå sitter jeg her å tenker på alt jeg kunne gjort med den 1000 lappen da. Sånn bortsett fra alle de vanlige tingene som mat og andre ting i hverdagen hadde det vært fint å kjøpe litt klær. Jeg har ingen bukser som passer bra. De er enten for store eller for små.. eller utslitt. Jeg har bare gamle overdeler. Tenk - i dag gikk jeg til og med i en ammetopp på jobb, for de lille jeg har som passer var skittent (hadde et seriøst lite frustrasjonsutbrudd i morgest). Gahhhhh ! Jeg kunne jo kjøpt meg et par topper for den 1000 lappen. Det er jo ikke det at vi er blakke altså... de gangene vi har litt penger til overs så er det alltid noen utgifter på vent, eller så er dagene så travel at det er helt umulig å nærme seg en klesbutikk. Men akkurat nå savner jeg den 1000 lappen... Ja. Jaja.


Ellers har dagen bare flydd avgårde. Etter middagslaging og hasting frem og tilbake, tok jeg og Hilde oss en tur på sjakk-kurs. Sett bort fra at Hilde var veldig sliten og ikke helt konsentrert etter turdag på skolen så gikk det ganske så greit. Det er nok flere fordeler med å drive med denne formen for hjerneaktivitet - så hvis Hilde ønsker å fortsette så skal vi se om vi greier å kombinere svømming, eller ski, og sjakk for henne. Vi vil ikke at hun skal holde på med for masse på en gang - for hun blir ganske fort sliten etter lange skoledager. Men vi prøver oss litt frem. I dag lærte dem iallefall om de forskjellige brikkene og hvordan de kunne bevege seg forskjellig. Hun greide seg ganske så bra til å være sliten.

Jeg skal ha jente-gate-treff i morgen, så har vært å handlet sammen masse frukter og lagt frem ingredienser til å bake en deilig saftig sjokoladekake. Har vært å kjøpt et par gode te-sorter og en nydelig kaffeblanding. Ser til og med at det står en god rødvin i skapet og venter på besøk. Så da skal vi kose oss og le litt sammen. Alt foregår selvsagt når barna er i seng og Frank er parkert hardt og brutalt i underetasjen, hehe.

Nå skal jeg rett og slett gå å legge meg. Har igjen vært en ganske så slitsom dag. god natt kjære lesere !

Har du kanskje lyst til å stemme på meg som årets mest kreative mammablogg hos foreldremanualen ? Her kan du stemme på meg eller de andre - og ta gjerne en titt innom de andre kategoriene også. Tror du kan stemme en gang om dagen (?). Hadde vært veldig koselig om du la inn en stemme iallefall.2 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig surt med den tusenlappen. Det er mye penger for de fleste. Men hvor i alle dager kom husnøkkelen fra? Noen må ha vært i lomma på deg mens du har hatt jakken på deg, da? Usj..

Elise sa...

Ja, himla surt ! Ihvertfall når jeg finner så mass jeg kunne tenkte meg å kjøpe nå... og ikke minst: trenger !

by mlekoshi