Home, sweet home !

søndag 16. januar 2011

Det er deilig å være borte og deilig å komme hjem. Vi har koset oss hjemme hos mine foreldre i Harstad. Vet dere hva vi har gjort i to dager nå ? Vi har sluppet å stå opp med ungene ! Skikkelig luksus for oss altså. Mer luksus enn hva et spa, dyre middager og annet juggel - for oss iallefall.


Vi har koset oss stort med mat, familie og bading på grottebadet i Harstad. Helgen gikk som vanlig altfor fort, og plutselig satt vi i bilen på vei hjem igjen. Må gjenntas snart !


Men jeg gikk selvsagt ikke glipp av favorittbutikken min i Harstad - Lykke og lukas. Dem har SÅ mye fint. Tror ikke jeg greier å finne noe der inne som jeg IKKE liker. Skrev om dem etter at jeg besøkte dem da jeg var hjemme sist her. Og denne gangen hadde de salg - hjelp ! Hva tror dere at jeg fikk plukket med meg på 50 % ?


Nydelig og deilig heldress fra Chill Norway ! Utrolig fin og praktisk med masse smådetaljer. Og på halv pris da !


Hilde var kjempeglad for "en skikkeli kul onepiece, mamma !" i råsa og brun og har allerede hengt den klar til skolen i morgen. Jeg sitter selvsagt her med et lite ønske i magen en slik kosedress til meg også, kremt.


Men nå ligger det to deilige kreative magasiner å venter på meg på badet - sammen med et badekar som er fylt med deilig varmt vann. O`lykke ! Etter litt ego-tid på badet, så ligger det et skjørt i flere deler her som skal sys sammen og tas bilder av - det kommer bilder i morgen !

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Deilig med litt avlastning! Sånt er gull verdt!

Elise sa...

Virkelig sant ! Ønsker mer sånt ! :)

As sa...

Avlastningen er gull verdt=) Og helt klart mer betydningsfull en spa og dyrt juggel ;)

by mlekoshi