Jula varer ikke helt til påsken i år heller.

mandag 17. januar 2011

Dagen i dag har vært... varierende. I det ene øyeblikket har hodepinen dunket og to-do-listen har skreket "NÅÅÅ!" veldig høyt. Frank har (selvsagt!) reddet dagen min med rydding av hus, middagskokkelering og dratt på svømminga med snuppa. Kjennes ut som sykdom som kommer snikende med trykk i hodet og øynene. Håper vi slipper unna denne gangen. Har liksom vært nok før jul - og 2011 skal jo være start med ny frisk (ser vi bort fra en ørebetennelse for et par uker siden..). Nå sitter jeg iallefall her høy på ibux og på glede over en fin gave jeg har fått fra Frank i dag.


Tadaaaa ! Har jeg sagt at jeg har den snilleste kjæresten som finnes ? For det har jeg. På veien til Harstad i helga, så druktet jeg (iiiiik!) min kjære iPhone. O`store hjertesorg. Nei, men man blir jo litt avhengig av disse små elektriske duppedingsene - og jeg bruker iPhonen hele dagen til alt fra handlelister, til trening. Så da blir man litt naken uten. Frank fant fort ut at det hadde ingen hensikt å levere den til reparasjon og forlenget abonnementet på den jeg hadde for å få kjøpt iPhone 4 billigere. Og nå har jeg akkurat fått ladet den og lagt inn all informasjonen fra den forrige. Happy nå ja !

Ellers så startet arbeidsdagen med behandlingstime for August hos manuell terapauten der han var og fikk konstantert låsninger i nakken i desember. Hun kjente med engang at han var blitt mye bedre - og det vet vi jo selv også. Vi får jo faktisk sovet mye bedre om nettene nå (og nå har vi gjort det så mange dager at jeg tør å skrive det her inne uten å jinx`e hele sovingen igjen). Han hadde litt "rest-funn" i nakken så hun knakk opp nakken litt på begge sider, så resten av dagen har vi hatt den "gamle" missfornøyde August på besøk her hjemme. Han reagerer på behandlingen i noen dager før vi igjen får den nye fornøyde Augusten tilbake. Og det gleder vi oss til ! For fy det er sliktsomt med konstant surking og skriking.


Vi var jo mange timer på badeland i helga, og både jeg og August er ganske atopiske. Hilde hadde litt atopiske trekk da hun var lita, men har nå få plager. August har derimot en del plager på vinteren, og han reagerer ganske mye på klorvann akkurat som meg. Derfor reagerte han selvsagt på badeturen i helga, så da jeg vi kom hjem til Tromsø i går hadde han utslett over hele ryggen, magen og føttene. Her er han etter at jeg fikk badet han i kveld. Det vises ikke så godt på bildet, men dere ser kanskje antydningene til røde merker der. Så her smører vi for harde livet. Det må ikke bli for tørt for da klør det veldig.Resten av dagen gikk bort i kjøring til svømming og diverse jobbprosjekter. Og da jeg så ut vinduet etter middag kunne jeg trist konstantere at julen virkelig er over og vinke hadebra til juletreet før det ble klemt flatt og kjørt bort. Gleder meg til å komme i gang med treningen kjenner jeg - så jeg fikk endelig bestilt meg legetime for den ekle hjertetesten. Fikk time i neste uke, så da kan jeg snart trene igjen. Det blir godt.


Dagens kreative !

Jeg holder på å tegne på - og sy sammen et skjørt-mønster. Hadde tenkt å legge ut bilder av resultatet i dag, men på grunn av den labre formen og tidsnød får det vente til det er helt ferdig.


Når du skal egenkomponere symønster anbefaler jeg virkelig å tegne på rutete mønsterark. Det gir en del bedre oversikt og nøyaktighet.Bilder av skjørtet in-the-making ! Stay tuned.. resultat kommer snart.

Har du kanskje lyst til å stemme på meg som årets mest kreative mammablogg hos foreldremanualen ? Her kan du stemme på meg eller de andre - og ta gjerne en titt innom de andre kategoriene også. Tror du kan stemme en gang om dagen (?). Hadde vært veldig koselig om du la inn en stemme iallefall.5 kommentarer:

JunePune sa...

Gratulerer så mye med ny iPhone :)
Har 4`ern jeg også og er gullefornøyd :)

Anonym sa...

Heldiggrisen som har en Frank som kan kjøpe deg ny iPhone!

Håper eksemet til August blir bedre med litt smøring. Hva bruker dere?

Elise sa...

Ja jeg er SÅ fornøyd med telefonen (og Frank, haha!).

Ja, har blir som regel fort bedre. Vi bruker aderma creme på han og det fungerer ganske greit - ingen sår enda.

Anonym sa...

Så lenge Aderma fungerer så er jo det gull! Det er så kjipt å være på evig kortisonkjør så det må man bare unngå så langt det lar seg gjøre. Hvordan er det egentlig for dere som har så lang vinter da? Merker du noen forskjell eller?

Elise sa...

Ja, jeg bruker en del kordison selv, og brukte himla mye mer når jeg var lita. Men vi kjenner jo godt til hva som trigger det - og klimaet her oppe er langt fra ideelt :/

by mlekoshi