Solaaaa, Sooolaaa.. hvor er du ?

fredag 21. januar 2011

I dag er det soldag her i Tromsø - men det er vell veldig sjeldent at vi faktisk ser den godeste sola på selve dagen. Men den skal vite at den er VELDIG etterlengtet. Mørketida er tøff. Har alltid slitt med den, og den siste uka har jeg vært på skeiva med søvnen også og har da sovet maks fem timer hver natt. Frank skal på sin andre jobb klokken 04 i natt, så han har allerede sovet søtt i en time på sofaen. Skal kaste i han litt mat snart og leie han i seng. På søndag skal han jobbe fra 09-21 med splittvakt som betyr at han er en tur hjemme på dagtid før han drar tilbake og får betalt i hjemmetiden og. Så i helga blir vi nok mye hjemme alene, jeg og ungene. Derfor skal jeg TVINGE meg selv i seng innen en time nå og prøve å sove litt.


Men skjørtet til Hilde - med fremgangsmåte - er straks klart så jeg regner meg at jeg kommer til å dele bilder i bloggen i morgen den dag. Det du ser på bildet er chiffonstoffet som er mellomlaget mellom de to andre bomullslagene. Blir spennende å se hvordan resultatet blir til slutt da !

Hvem gleder seg forresten til den 18. November ?! Twilight Breaking dawn part 1 kommer på kino *dån* og de første få bildene er frigitt allerede....


Åh som jeg gleder meg ! 


*sukk*

3 kommentarer:

Tea Kristin sa...

For en fin blogg du har - legger deg til på blogglisten på min egen blogg jeg. Håper det er i orden! :) Ha en strålende fin fredag!

Anonym sa...

Skjønner GODT du merker solas fravær, jeg tror seriøst jeg hadde klikket i vinkel til slutt. Her gleder vi oss over at det fremdeles er helt lyst klokken 16.00 nå, det var det nemlig ikke for en uke siden.

November er forøvrig ALT for lenge å vente!!!

Elise sa...

Tea Kristin: Tusen takk ! Selvsagt er det i orden, og det er veldig koselig å bli lagt til :) Skal ta meg en leserunde i din blogg med engang jeg har mer enn 2 minutter alene forran PC`en :)

Therese: Ja, jeg prøver å ta sporadisk solarium av og til, men det er jo ikke akkurat det samme ;) Jaaa.. men tenk at vi må vente nesten 2 år på siste delen da :/

by mlekoshi