Waasssup ?

søndag 13. februar 2011

Haha.. Nuvæll. Det er helg og vi prøver å slappe av. ER det mulig å bli sliten av å slappe av ? isåfall. Jeg er latterlig sliten og giddaløs. Jippi ! Fra spøk til alvor. Formen er mye bedre, så nå er jeg og August snufsete og har litt vondt i halsen.. men feberfri er vi iallefall.

Som dere ser så holder jeg på å endre designet på siden litt. Headeren på bloggen er endret og jeg jobber litt på sidemenyet også →

Er jeg en vinglemus kanskje ? Mulig det. Men da vi skulle finne eget domen-navn til bloggen for et halvår siden så fant vi ingenting som passet sånn i full fart og endte opp med theelise.com som var veldig artig der og da. Men jeg har aldri likt domenet theelise.com. Virkelig. Det høres skikkelig .. overlegent og selvsentrert ut. Så det har plaget meg siden dagen etter at jeg fikk dette domenet. Jeg holder på å jobbe med domenskiftet nå... Og det kan hende det blir litt rot i et par dager. Men du finner bloggen inne her på theelise.com eller på nydomenet som er bareelise.com - eller gå tilbake til orginalnavnet skilpaddentruls.blogspot.com. Om et par dager så havner du inne på samme blogg uansett hvilket av disse tre navnene du skriver i addressefeltet. Men siden heter da bareelise.com. Og verken headeren eller sidemenyet er ferdig. It`s a work in progress.

Så var det alle planene jeg hadde for helgen da. Frank skal jobbe hele morgendagen, så da går den dagen bort på en måte. Jada, vi skal prøve å kose oss sammen vi andre tre, men det er rimelig krevende å være alene med to unger. Jeg er virkelig ingen supermamma, haha. Men vi skal prøve å komme oss ut døren og kanskje gå en tur med vognen og akebrettet. Jeg får masse overskudd av bare å være utefor døra. Og når vi kommer hjem og August legger seg så skal jeg sy. Jeg sprudler over av innvendig kreativitet som bare MÅ komme ut i noe fysisk snart. Så i dag fikk jeg en pakke i posten. En stoff-pakke ! Det er lenge siden.


Hva ? Hvit  ? Hehe.. ja, ikke helt meg. Men dette er til butikken som du finner link til i sidemenyen →
Hva det skal bli sier jeg ikke helt enda.


Og en del ensfargede bomullsstoffer som også skal resultere i butikk-mat. Dere får flere bilder i løpet av noen dager. Svært så hemmelighetsfull jeg skulle være i dag da.

Og så ramlet det enda en liten smal pakke ned i postkassen. Jaiks.. denne har jeg gledegruet meg til.


Du har kanskje hørt om den ? 30 days shred med Jillian Michaels. Det florer av facebook-meldinger om denne saken fra mine venner for tiden. Det er altså 30 dager med 20 minutters trening hver dag. Som strammer opp og forbrenner. Det er en liten kick-start på endringene som kommer for meg nå fremover. Tredemøllen på SATS skal igjen bli min venn (har enda litt hjertesorg etter at det ikke flyttet en slik livredder inn her i jula) og denne skal være starten på det gode liv. OG da må jeg faktisk kjøpe meg en vekt. Hoffffff ! Men nå skal det skje ting altså. Har du ikke hørt om den ? Bilde-google filmen og se resultatbilder. Gledegruer meg.

God natt.

6 kommentarer:

oliversmamma sa...

inspirert av deg, så en stk dvd bestilt!!!gleder meg til den kommer, skal prøve å få det til hver dag!også ha en eller to spinning timer i tilegg!
har du vekter?ser de bruker det på videon!

tenker å få til dette mens vesle jenta leker rundt meg, men vi får se:)

ellers

Liv-Inger sa...

Kan ikke du forbrenne litt for meg også?? ;-)

Blir jo sååå nysgjerrig av alt dette hemmelighetskremmeriet ditt. Dårlig gjort... ;-)

Håper du har en fin-fin morsdag!

Elise sa...

Ja, det blir spennende å se hvordan DVD`en egentlig er. Har hørt veldig mye fint om den :)
Jeg har ikke vekter enda. Skal først sjekke om jeg MÅ ha det og evt. om det går ann å bruke noe alternativt som flasker med vann eller sand el. Hvis det ikke fungerer så kjøper jeg meg vekter når jeg finner det ;)

Hehe.. det er ikke noe STORT som skal skje. Bare mye trening, forandring av domene på bloggen og en del butikke-ting :P

Håper dere alle har en finfin morsdag der og :D

Anonym sa...

Heia!
Hvor har du bestilt Jillian- DVDen fra? Prøver å finne den i en norsk nettbutikk, men fant ingen:( Har de norsk (europeisk standard) på de amerikanske DVDene som selges på Amazon feks?

20 min pr dag er forhåpentligvis overkommelig!

Hilsen G.

Elise sa...

Heihei!

Har bestilt den fra play.com :) Koster hele 5 pund - latterlig, ikke sant ! Gratis frakt. Det er sone 2- dvd. Men vi har flere sone 2-avspillere i hus. Blant annet på PC`en ;) Rimelig sikker på at DVD`ene du får fra amazon også er sone 2 :)

-kine- sa...

Lykke til med prosjektet! Anbefaler å bruke målebånd på deg selv også :) Når vekta står i stillstand betyr det ikke at du ikke blir smalere!

by mlekoshi