Gaaaaaaahhh

lørdag 12. mars 2011

Ja, gjett hva det er nå da...


Omgangssyke. Igjen. For 3. gang på 4 måneder. Jeg ligger helt strøken og har ligget i senga i 13 timer nå. Har akkurat dristet meg til å ta to slurker cola av boksen som jeg har ligger og skulet på i 1 time. Syns SÅ synd i meg selv vettu... For omgangssyke er verste sort ! Iallefall når jeg ble overtalt til hvitløks-junk-food i går kveld. Say no more !

7 kommentarer:

 1. Æsjda, bad luck altså! God bedring :-)

  SvarSlett
 2. Å, stakkars deg. Håper du blir fort bra igjen- god bedring!

  SvarSlett
 3. Nei så kjedelig:( masse god bedring! Utrolig kjipt å få det så mange ganger! Håper håndledd og ankel får hvilt seg litt nå da:) så er du nok klar igjen på mandag:)

  SvarSlett
 4. Urk, ikke misunnelig. God bedring!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Har lest bloggen din nå og da gjennom flere år, og fått med meg at du liker bæring. Straks melder lillebror nr 3 sin ankomst, og med to aktive gutter på ca samme alder som dine unger, ser jeg for meg at muligheten for bæring vil være praktisk. Jeg har en MT, men føler den passer best for litt større. Derfor, en dag du er bedre og har litt tid, kunne du anbefalt noe som passer for nyfødte? Hva er din favoritt?
  Klem E

  SvarSlett

by mlekoshi