Jeg lever...

onsdag 16. mars 2011

... men befinner meg i et teknologisk sort hull ! Vi våknet opp på mandagsmorgen uten TV, uten internett OG uten mobilnett. Nå er det onsdag, og vi har fått TV, men ikke fått internett - og mobilnettet fungerer heller ikke helt 100 %. Det var virkelig merkelig !
Sitter nå på jobb i en liten pause - og ville bare si at jeg lever. Og at jeg straks er tilbake (når teknologien er på min side igjen..).

 
Se på denne (altfor) tøffingen som fant ut han skulle klatre i vinduskarmen da mamma og pappa lå syke ? Vi må faktisk følge med han 101 % av tiden, for dette greide han iløpet av 2 minutter når Frank var inne på kjøkkenet og laget en brødskive.
 
 

3 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Uff, kjedelig uten noe teknologi da! Håper det ordnes fort. Stakkars liten, jeg har også et par sånne tøffinger. Jammen er det travelt:).

Nå har jeg sydd et skjørt etter inspirasjon fra deg så jeg har linket til bloggen din. Håper det er greit, hvis ikke så får du gi beskjed:).

Ha en fin dag!

Liv-Inger sa...

Ugh, man blir virkelig isolert uten nett altså. Og uten TV. Hallooo?? Vi var uten nett i går. Men TV hadde vi. Så jeg var berga.

August er kjapp på labben, skjønner jeg. Blir noen blåflekker av sånt, ja.

Håper dere har nettilgang igjen nå. Vi fikk vår tilbake sent i går kveld.

Elise sa...

Hege: Kjempefint skjørt :)

Ja, disse guttene... kan ikke sammenlignet han og Hilde når de var små.. og hilde var rimelig tøff hun altså ! :P

by mlekoshi