Hverdagsblogging

torsdag 17. mars 2011

Kanskje ikke det mest morsomme å lese om - men likevel så hinket jeg altså rundt på fire forskjellige butikker i kveld for å få gjort unna månedshandlingen. Hverdagen ER mye enklere når vi slipper å handle inn matvarer hver eneste dag. Foten min blir bare verre og verre, så Frank mente han skulle greie å utføre handelen. Men altså - jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet at det ikke ville være heldig for verken meg eller han... Så jeg dro i halv nitiden og var hjemme kvart over elve.Og det er ingen spøk å handle inne så masse på en gang. Det er en hel treningsøkt, og siden jeg sliter med foten sp var det bare å ta på seg joggeskoene og treningsbukse....Her er ca. halvparten av innkjøpene. I dag sperret Coop obs av en hel kasse for meg og begge båndene var stappfulle av varer.. Også i høyden. Det morsomste på hele månedhandlingen er å se ansiktsytrykket på den unge gutten som sitter i kassen og akkurat når han oppdager at jeg kommer med varene rundt svingen. Priceless !


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hihi, nå ser jeg for meg et vettskremt unggutt bak kassa altså. Kan skjønne at han blir litt engstelig! For ikke å snakke om den stakkars jævelen som er så uheldig å havne bak deg i køen ;-)

Det står respekt av å handle inn sånn som du gjør Jeg får ikke til ukeshandling en gang...

Fam sa...

Handler dere ingenting mellom månedene?! Står så respekt av månedshandling. Vi har ikke plass til å gjøre det :)

Elise sa...

Ja, dem ser ALLTID vettaskremt ut når jeg draaaar med meg den svære vogna og andre greier på slep bak - og de som kommer bak er ALLTID like oppgitt :P Menmen ! Handle, det må vi.

Fam: Alt unntatt noe melk (dårlig holdbarhet i butikkene), noe frukt og noe salater, brød (hvis vi ikke baker) :) Vi har heller egentlig ikke plass, men tror de fleste ville vært overrasket over hvor mye et kjøleskap rommer. Vi har bare den lille fryseren i kombien, så vi har heller ikke plass. Og vi er jo fire (+et marsvin).

Anonym sa...

Kjempefine tips, jeg skal teste det ut!

by mlekoshi