Host-hark !

mandag 11. april 2011

.. kan høres rundtom i huset her nå sent på kvelden. Begge ungene hoster nede på rommene, og halsen min har slitt i et par dager. August har vært hjemme med Frank i dag, men er fit for fight i barnehagen i morgen igjen - så ingen feber i dag altså ! Regner med at alle halsene er bra når helgen nærmere seg *krysser fingrene*.


En av fordelene med at Frank er hjemme med lillegutt er at det blir en gjennomført middag på bordet. Jeg skrev om trøffelkaken fra Aunegården i går. Og nevnte samtidig Aune Spesial. Dette er Aune Spesial ala Frank, hehe. Det er deilig hjemmelagd bobolibrød (som er en langdry prosess over tre timer...) som er smurt med pesto, marinerte biffstrimler, fetaost, hjemmelaget karrikrydder, stekt ananas og deilig salat. Hørtes det godt ut ? Det var nydelig ! Virkelig. Og virkelig verd et forsøk, om du har tid.

Jeg burde egentlig sove nå, men sitter heller å lager månedshandlingslister. Her kan du lese om konseptet månedshandling. Sitter å ruller litt på tankene rundt meny, og hva vi har plukket med oss på veien så langt. Forrige måned gikk det ganske greit, med noen små endringer. Skal legge ut ny meny og forslag her inne når den er klar. Men nå SKAL jeg gå å legge meg og drømme litt om sommerferien 2011...

Det ENE barnesoverommet i drømmeteltet... Fantastisk !


5 kommentarer:

by mlekoshi