Påska !

søndag 24. april 2011

Endelig en dag med bra vær fra morgen til kveld. Nå er klokken snart 23, og vi har enda 11 grader her. DEILIG ! Skulle ønske været hadde vært like bra hele påsken, men vi hr hatt ganske varierende vær. I dag dro dessverre mamma og pappa hjem igjen og det var to småtasser som sto med tårer i øynene på trappa da dem kjørte ut av innkjørselen, så vi håper det ikke blir så lenge til neste gang. Deilig med avlastning har det også vært. Det gjør nesten litt vondt i magen av å tenke på at påsken straks er over og at det er tilbake til hverdagen igjen. Not good ! Men tilbake til dagen i dag. Vi dro tidlig ut i skogen for å utnytte tiden max.

Vi grillet og koset oss stort !


Ungene sammen med mor og far.Og klokken 12 startet det årlige skirennet i skiløypa for nabolaget. Got to love it ! Hilde var stortfornøyd og la ned en solid innsats i løypen, både på quiz og på skiene.

Etter skirennet og en times tid i sola på plattingen utenfor her slappet vi av frem til tradisjonell lammestek ble servert til middag (takk til mamma!) og Frank måtte dra på jobb i 5 timer. Alt i alt en fin dag. Nå skal jeg prøve å få hodepinen til å forsvinne i senga, og glemme alle unødvendige kilo og kaloerier som er tilført (jaaa, vi gleder oss VELDIG til tredemølle!).


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Skjønner at dere har storkost dere i påsken! Deilig med besøk og litt avlastning. Og trivelig selskap! Og pølser og mat og snop og alt som hører med. Og du, ekstra kalorier orker vi ikke å snakke om. På tide å se fremover! Jepp! ;-)

Ha en fin uke, Elise!

Unknown sa...

cheap ray ban sunglasses
timberland boots
polo outlet
rayban
levis jeans
oakley sunglasses
coach factory outlet
louis vuitton outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet clearance
20170104

by mlekoshi