Hva skulle vi gjort uten besteforeldre ?

tirsdag 10. mai 2011

Ja, hva skulle vi gjort uten foreldre/besteforeldre og "tanter" ? Selv om vi ikke ungene har besteforeldrene sin her i Tromsø, så har dem et nært forhold til dem alle sammen. Og vi har jo Tante Kirsti her som hjelper oss ofte - og all hjelp er gull verd ! Virkelig.

På fredag skal vi på jobbfest og da kommer pappa opp hit for å passe ungene - deilig ! Med seg har han festdrakt med sko til August og ny bunadskjorte og nye viking joggesko til Hilde - som mamma har kjøpt til ungene. Det kommer godt med. Denne måneden er igjen en ganske trang måned hvor vi har service på bilen og et stort meglerhonorar som skal betales. Neste måned blir det mye bedre, men akkurat mai måned er en litt kjedelig måned. Så takk !

Og i ettermiddag hentet jeg en fin pakke addressert til Hilde på posten. Der lå det godsaker fra farmor og farfar i Bodø..


... en nydelig nydelig mariuskjole til Hilde. Hun ble kjempeglad !


Og nydelig strikkede tøfler til meg og Hilde. DEILIG !

Så takk til dere alle sammen !

Dagen i dag startet klokken halv fire med en gjennomvåt og kald liten gutt som ikke var så fornøyd med tilværelsen. Vi fikk sove en liten time til før morroa startet igjen. Dagen fortsatt med at jeg traff på en stridsvogn da jeg kjørte gjennom sentrum (tror dere jeg var sikker på at jeg var LITT for trøtt eller ?) og at de ringte fra skolen for å si at vi måtte hente Hilde som hadde vondt i øret sitt.

Det blir en veldig hektisk uke, med 17. mai forberedelser, jobbhelg for Frank og forberedelser til jobbfest på fredag. Stay tuned...

 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi