En hau med sykinger her..

mandag 5. september 2011

Beklager dårlig blogging i helgen og den siste uken. Jeg har vært syk i en uke nå, og det er ganske kjedelig i lengden - i allefall når en tror at NÅ er forkjølelsen over, og så blir den verre. Vi hadde koselig middagsbesøk på lørdagen, og på søndagen var jeg plutselig verre igjen med feber og det hele. I dag er jeg bedre, en er borte fra jobb for første gang etter ferien. Men vi kan ikke være syk lengre nå for det er MYE å gjøre på jobb, og på tordag skal jeg og Hilde reise til Oslo.

Men iallefall - Jeg er syk og Frank ligger her ved siden av meg på sofaen og sover. Han har slitt i en uke med brystsmerter og har fått beskjed om å lytte mer til kroppen sin å slappe av. Da jeg fulgte Frank til legen i dag så bestilte jeg oppfølgingstime til August som nå er ganske bra etter mellomørebetennelsen. Det væsker iallefall ikke mer. Og siden han allerede går til spesialist så må vi følge han opp for å være sikker på at han ikke får skadet øret sitt nå, og vurdere om vi skal putte drenn i øret i vinter. Da vi endelig (sliten og dætt i dæsa!) kom oss inn døren så ringte legevakten til oss og fortalte at urinprøven Hilde tok på legevakten forrige helg viste at denne type UVI var resistent mot antibiotikaen Hilde fikk. Vi burde jo egentlig skjønt det da. Hun fikk ikke noe umiddelbar bedring, og har enda ubehag når hun tisser selv om hun føler at det kanskje er litt bedre. Og Hilde var så mye syk da hun var lita at hun ofte er resistent mot de "mildeste" antibiotikaer. Så nå må vi igjen knø oss ut døra og hente ny medisin til henne hos legevakten.


I helgen har jentegjengen i gaten laget seg en hytte bak i skogen her - så søte hele gjengen ! Utenfor hytten hadde de laget seg en skilt hvor det står "Gutter. Dome Gutter Ståp", haha ! Herlig !


Og vi, spesielt jeg, har plundret med oppussingsprosjektet her oppe i stuen hele helgen. Vi hentet fargeprøver til gulvet som vi skal male grått.


Og det er jammen meg ikke helt enkelt ! Vi vil jo ha et gulv som ikke er for lyst eller for mørkt..


Egentlig sto valget mellom S 2000-N (nederst til høyre) eller S 2500-N (øverst til venstre).. men nå begynner vi å tenke på S 3000-N (nest øverst til venstre). Det står mellom de to siste nå. Og vi skal jo male kjøkkeninnredningen og trappen også, så det blir på samme fargeskala. Disse fargene er rene gråfarger uten innslag av annet, slik vi vil ha dem. Vi skal også male vitrineskapet og kanskje sjenken. Og snart er det både jul og 30-årsdag så da kan vi kanskje ønske oss subsidier til kjøkkenstoler. En plan utformer seg, og det samtidig som nesten alle rommene nede er under oppussing. Typic ! Men nå skal vi gjøre oss ferdig med å være syke....3 kommentarer:

Anonym sa...

S2500N? For at det ikkje skal bli for mørkt?

Cloudberry sa...

Huff, det er ikke moro når man går rundt og er syk så lenge...
HAr du prøvd å kjøpt tranebær juice/konsentrat å la Hilde drikke det?
Jeg fikk uvi etter at mellomste ble født. Da pælma jeg innpå med tranebær juice. Måtte ha sukker i den pga at den er så sur, men det er visstnok surheta som skyller ut bakteriene ;) Og det funka for meg.

Elise sa...

Ja, mulig at det blir S2500N siden det er midt i mellom :)

Ja, vi er rimelig lei. Hun drikker mye appelsinjuice nu, og med noen dærter sitronsaft oppi for å bli kvitt morsomheta - vi fikk det anbefalt av en sykepleier som slet med det selv :) Har ikke prøvd tranbær juice, takk for tips !

by mlekoshi