Handling og mellomørebetennelse !

torsdag 1. september 2011

Se hva som lå på kontoret mitt da jeg kom dit i morgest ?


Deilig deilig fiberbrød uten mel - full av proteiner ! Snille Siri hadde baket meg brød som jeg nøt i lunsjen i dag, og jeg har til og med litt igjen til i morgen. Ah, lykke !


Ellers så brukte vi dagen til å jobbe rumpa av oss på jobb etter en enorm restanseøkning i dag. Og i dag åpnet det nye kjøpesentere K1 her i Tromsø, og der åpnet toys`r`us med mange gode tilbud - men samtidig komplett kaos på hele området. Men Hilde og August tok med seg litt sparepenger og kjøpte seg duplo dyrehage som de skal leke med sammen. Det kan jo bli både utfordrende og spennende. Vi får se i morgen, når vi forhåpentligvis har litt tid til å sette oss ned å leke sammen med dem.


Da vi leverte August i barnehagen i dag oppdaget Frank at det rant gugg ut av det ene øret hans, og det forklarer jo hvorfor han har vært så grinete den siste uken. Han har hatt mellomørebetennelse, stakkars liten. Men har ikke hatt feber eller mye smerter så dette er altså første gang vi har ørebetennelse i hus uten at det ender opp med antibiotika (det har iallefall ikke det enda..). Han var i veldig god form i barnehagen i dag, så de fikk bare beskjed om å passe på at formen var fin og at han skulle ha på seg tynn ull-lue ute. Det eneste vi må huske er å bestille en kontroll-time om 8 uker for å se at øret ikke er skadet. Men hørselen kan vare redusert en stund. Det er under 6 mnd siden forrige gang han hadde mellomørebetennelse, og da måtte han på antibiotika.

Jeg er egentlig stuptrøtt og redusert av denne pokkers forkjølelsen, men jeg må vente på at at min lillebror som er i Tromsø på Døgnvill-festivalen skal ringe slik at jeg kan dra å kjøre han *gjeeesp*.


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Vi droppet hele Farmen. Var forbi Langnes i annet ærend i 11-tida i dag. Herregud, trafikkaos! Ja ja, like greit at kontoen er tom. ;-)

Elise sa...

Ja, vet du.. det var kaos. August bæsja seg selvsagt ut på startet av besøket så det ble rimelig hektisk etterhvert. Men det kunne blitt skummelt om vi hadde lønna på konto ja :P Men like greit, for jeg og Hilde skal jo på Oslo-tur nesten helt :)

by mlekoshi