Lillestore engels hjørne og enda mer stive muskler...

fredag 16. september 2011

Jeg kan bare si med en gang at kroppen er helt ødelagt nå i dag etter den styrketreningen i går. Greier såvidt å løfte et ark, eller skrive på PC`en. Og det er helt for jævli når August vil bli løftet opp for å få en kos - jeg vil så gjerne men det betyr at det kommer til å gjøre vondt å løfte han. Det verste er nok at morgendagen kommer til å bli enda verre, om overhode mulig. MEN nå er det fredagskveld folkens ! Og jeg tenkte jeg skulle vise dere Hilde`s nye fristed som hun har brukt hver ettermiddag på siden hun fikk den hos far.


Vi fant ikke den perfekte enkle og pene skrivepulten vi ønsket til Hilde. Vi måtte ha en som ikke tok stor plass, kvalitet og samtidig passer bra inn på rommet hennes. Så da spurte vi så pent pappa om han kunne hjelpe oss, og det kunne han. Da vi dro til Oslo forrige uke så tok han med seg pulten opp hit, og flinke Frank har malt den i fire tynne trøk når vi var borte.Noen av dere husker kanskje at pappa laget den kjempefine bokhyllet til Hildes første barnerom for en del år siden ? Dere kan ta en liten titt her innom gamle-nettsiden for å se nærmere på bokhyllen. Nå har August den på sitt rom og er veldig fornøyd med hyllen, som forøvrig også brukes som klatrestativ....


Skrivepulten har også en stor skuff under hele skrivebordplaten som rommer masse små hemmeligheter og tegninger. PERFEKT for min lille drømmer og hamstrer.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Den hylla var fin altså! Så heldige dåkker er som har slike flinke hjelpere :)

Klem fra Anita

Elise sa...

ja, ikke sant ! :) Han e bra snill :)

by mlekoshi