Nå er det høst !

søndag 18. september 2011

Og vi tok oss en liten vandretur i skogen rett bak huset før August skulle legge seg, og da passet det veldig fint å ta bilder med de deilige høstfargene som er der nå - og samtidig tipse om, og ta bilder av de nye jakkene og luene til ungene.


SE hvor stor og fin jenta mi er blitt ! Du SER at hun har fått mer "voksne" trekk og du kan ane hvilken skjønnhet hun også kommer til å være om noen år. Go`jenta mi !


Hilde forteller at hun har funnet trikset for å kunne være mindre uvenner med lillebror. Uansett hvor teit han er med henne så løser hun det med å gi han en god klem, og da smelter han som smør. Og det er veldig sant ! Smart jente ! Så i det siste har de vært venner innimellom. Før ville hun nesten ikke være sammen med han, så det er stor fremgang som varmer hjertet vårt.


Iallefall - her er det nye merket vi satser på i vinter (og høst, vår og sommer...), nemlig isbjörn of sweden som vant prisen som årets barnemerke allerede i 2009 og de satser på miljøvennlighet, funksjonalitet og kvalitet.


Og som produsenten selv sier: Isbjørn of norway - et bevist valg.Små barn driver ekstremidrett hver eneste dag uten særlig anstrengelser. Siden et barn har lettere for både å fryse og svette enn voksne, er det en selvfølge at barn trenger klær som puster og som er vind- og vanntette. For dette er kvalitetsplagg med veldig gjennomtenkte detaljer. Informasjon om jakkene: "En stilig jakke laget av 100% resirkulert strikket fleece. Den flossede innsiden gjør jakken veldig myk, og kengurulommen på magen gir varme til kalde hender. Hetten er avtagbar med kanpper, og hele glidlåsen har en beskyttende vindlås som holder kulden ute, og beskytter ømtålige haker. En favoritt!". Hilde er veldig glad for at den også har avtagbar hette, for hun hater klær med hette som skal være under jakken.
 


Jakken er litt kortere framme slik at den ikke skal være i veien i bruk, og i det hele tatt: Jeg ønsker meg i voksenstørrelse... luene er en blanding av ull og mikrofleece. Det var vell egentlig høstens første utstyrtips herfra ! På ønskelisten står også vinterdressen dere og den prisbeløpte skalljakken deres.

Merket isbjörn of sweden får du kjøpt på mange butikker i Norge, enkelte nettbutikker og her i Tromsø var vi på den nyåpnede Barnas hus-butikken (mobilbilder fra butikken):


Her er noen av produktene fra Isbjörn of sweden, resten henger ved vinterdressene. Vi skal nok gå for en vinterdress fra deg også, da vi har prøvd "alle" på markedet uten å være fornøyde.


Nybutikken var stor, luftig og oversiktlig. Likte den godt!


Og som dere kan se så har vi skikkelig høst her nord. Ønsker dere alle en fin søndag ! Vi skal slappe av tenkte vi. Frank er på jobb og været er grått, så da er det greit å bare være inne og lade opp før ukesstart igjen.2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Flotte bilder av flotte unger! Takk for tips om klesmerke! Skal sjekke ut. :-)

Elise sa...

Ja, gjør det ! :) JA, er dem ikke bare herlige når de er snille og medgjørlige... ?!

by mlekoshi