På tide å få opp energinivået...

onsdag 28. september 2011

Høst = labert energinivå. Men her jobber jeg intenst med å motvirke det totalte energi-meltdown som kommer i løpet av høsten og vinteren. Det trenes, og jeg kjører nå i gang en kostholdsendring for å få opp energinivået og forbrenningen. Jeg kom akkurat inn døren etter en treningsrunde på fotballbanene med damene her i gaten, og på veien hjem plukket jeg opp en pakke med Herbalife shake hos en av venninene.

Jeg rekker jo aldri å spise frokost, og lunsjen er så som så med diverse med alt fra salat til boller. Lite næring altså. Lite næringsstoffer = lite energi. Så dette er hovedsaklig av praktiske hensyn iforhold til tidsbruk og energi som er grunnen til at jeg/vi nå skal prøve dette. Og jeg fikk tips av en annen venninne at jeg kunne bruke Miracle reds, kjøpt fra iherb.com, oppi shaken. Tenkte også at jeg skulle ha frosne bær og frukt oppi morgenshaken. Etter 3-4 uker regner jeg med at energinivået vil hoppe over fra minus til pluss.


Blander det hele med endten skummet melk, lettmelk, laktoseredusert melk eller soyamelk. Skal blande det om kvelden og ha den i kjøleskapet slik at det setter seg og pulversmaken blir borte. Det blir spennende !


Og hei til dere som er innen bloggen for første gang - og det er en del som er innom bloggen etter at innlegget om høstmuffinsene havnet under lesernes vg på forsiden av vg.no. Og det var jo hyggelig ! :) regner med at det er mange deilige høst-muffineser der ute og håper at mange små og store koser seg med deilige smaker av eple, kanel og sukker... I morgen kommer det et koselig innlegg om fine julegaver som vi kan lage eller handle fra søte små butikker i utlandet. For nå er det under 3 måneder til julaften !


4 kommentarer:

Barbro sa...

Hei.
Jeg er en av dem som falt for eplemuffinsene i VG ja. Og oppdaga bloggen din samtidig.
Jeg har ikke prøvd muffinsene ennå, men de står helt klart på prøve-ut-lista. :)

Elise sa...

Så hyggelig :) Håper du koser deg med deilige eplemuffins :)

Anonym sa...

står det på pulveret at det kan blandes ut og oppbevares i kjøleskap over natten? Ofte så er dette blandt proteinpulver, kosterstattere, kreatin ol. ikke å anbefale da mye av næringen forsvinner... Skal blandes og drikkes med det samme :) Bare et lite tips altså.

Chinmay Sahoo sa...

Most of the brands and new companies send bloggers review units to get coverage. But best way is to organize small meetups and discuss about products and then send them the products


Sandhi Sudha
Slim Pro
Hair Building Fiber
Step Up Height Increaser
Body Buildo
Hot Shaper
Aire Bra

by mlekoshi