Vi.Har.Det.Godt.Blogg.Innlegg.

søndag 6. november 2011

It`s been a busy week-end in many ways. På fredag var jeg  en tur på byen med gode venner, og drakk heldigvis ikke masse.. men siden jeg ikke tåler alkohol (I kidd you not!) var lørdagen likevel litt variabal og slapp, så det hjalp ikke at Frank var noen timer på jobb da. I dag har det vært helt himmelsk.. Dere vet slike gode dager da alt føles bare.. godt. I dag var en slik dag, og jeg skal ikke klage på min fantastiske samboer som er min klippe i livet. Jeg fikk først sove lenge og våknet i ni-tiden av frokost på senga. Ikke mindre enn hjemmebakte grove scones med hjemmelagd jordbærsyltetøy og te - jum !

Så fikk jeg enda mer tid on my own hvor jeg fikk koset meg med et varmt bad for den ømme ryggen - og en god ansiktsmase og hårkur. Balsam for en travel mammas sjel !


Ungene stoooorkoset seg i hele dag med venner, utetid, leking med plastelina, basketkamp med tante Kirsti, kaptein sabeltann på TV og to fornøyde foreldre. DEILIG !


Frank disket opp med god søndagsmiddag (deilig svinekam, hjemmesnekret saus, grønnsaker og poteter) og levende lys. Etter middagen dro Hilde på baksetkamp, og vi andre dro på en liten kjøretur - og gjorde noe vi brukte å gjøre før vi fikk barn: handlet smågodis og cola for å kose oss på søndagskvelden ! Så nå sitter jeg med boken jeg skrev om for noen dager siden. Har snart pløyet gjennom 400 sider and I like it ! kos dere med resten av søndagskvelden !


1 kommentar:

Randi sa...

Endelig! Du har fortjent en sånn søndag nå!

by mlekoshi