Alone home without kids...

torsdag 29. desember 2011

Yes people.. vet dere hva som er det ultimate pangstarten på motivasjon for å klare årets nyttårsforsett: Kjoleshopping i siste liten rett etter en en julemiddag. O´joy sier jeg bare. Jeg og Frank skal i bryllup på nyttårsaften og da trenger man en kjole. En FIN kjole siden det er både nyttåsaften OG bryllup. Jeg har lånt to kjoler hos Fam, men den ene passet ikke når jeg fikk prøvd den, og den passet ikke til "boleroen" jeg kjøpte fra asos i fjor (hater å gå med bare skuldre…), så da våget jeg meg på å handle en fin kjole fra bubleroom før jule etter lovnad om at den ville komme frem før vi dro. Det har den altså ikke. Den er ikke engang sendt. Jeg har ikke mye fint å si om dem akkurat nå, men det orker jeg ikke engang å gå inn på. Saken er at dette fikk jeg vite i dag, og det ble med engang litt ekstra mye stress med å finne en kjole i butikk på 2 timer. Gah !!! 


Ikke hjelper det at butikkene er full av kjoler som er rød, sort eller hvite akkurat nå. En skal ikke bruke kjoler som er helsorte, helrøde eller helhvite i bryllup. Men sånn midt i jakten ble det rapportert om at det var greit å bruke sort kjole og flere skulle bruke det bryllupet. Dresskoden var nemlig "festfin" så da er det bare å kjøre på - plutselig fant jeg flere fine kjoler på halv pris OG har sort kjole selv. Så nå er heller problemet: Hvilket av de sorte kjolene skal jeg bruke ? Tar med alle og den ene jeg fikk låne hos Fam og satser på at jeg finner ut av det i morgen. 
Den ene kjolen som jeg fikk til 250,- kroner. Og den var pen på !


Nå har vi iallefall pakket klart det meste og er på vei i seng siden vi skal opp klokken tidlig for å ta buss til flyplassen. Og vet dere hva vi er akkurat nå ? Uten barn. Ungene ble hentet av pappa i ettermiddag og er nå i Harstad. For første gang på… snart 3 år er vi uten begge barna. Det er merkelig. Litt godt og samtidig litt sårt. Men det går seg til. Ungene har det bare fint dem så det er verst for foreldrene. God natt dere !


1 kommentar:

Toni O. Lunn sa...

Smooth and at ease revel in and their work is extremely great. alle casinoer

by mlekoshi