And so it goes !

tirsdag 10. januar 2012

Som dere kanskje har skjønt så har jeg vært rimelig sliten den første 1 uker ++ i den nye jobben, helgen var også slitsom på en morsom måte (besøk, flere flasker vin og kokkelimonke) og nå har vi hatt våkenatt og August som ikke er helt i form. Men vi kjører på vi ! Nytt år nye muligheter. 

Etter en jul og nytt år med mye god mat samt nyttårsforsettet jeg skrev om i slutten av desember må vi vell starte på det hele for å komme noen vei. 


Så... It´s you and me baby (aka tredemølla).


Klar, men skeptisk. Det er faktisk snart tre måneder siden hverdagen ble så travel at jeg nedprioriterte treningen. Det gikk selvsagt greit. 5 km på mølla med litt intervell og bakke - JEG ER I GANG !


Litt mage-rygg-trening må til før dusjen....

Aaaaand she´s done !

Gud Himmel så slitsomt ! Men så bra ! Dette var i går, og jeg sovnet mens jeg prøvde å legge ut blogginnlegget i natt. Så fikk jeg nå endelig lagt det rett før jeg nå er på vei på mølla igjen for 5 nye km. Wish me luck ! blir nok mer blogging når energi-nivået øker en smule. Har vært skikkelig labert de siste to ukene nå . .

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Go go go! Vi får heie litt på hverandre, vettu. Jeg var ute på joggetur i går. Eller nær døden-opplevelse, som det også kalles. ;-) Gikk greit. Jogget vel 5 kilometer eller så i strekk. Men det skal sies, på vei fra ICA og hjem var det ekstreeemt tunge beine som slepte seg over den snødekte asfalten.

Elise sa...

Ja, takk ! Vi får gjøre det, for det er SÅ tungt å komme i gang når det ellers er så mye i hverdagen som tar all tid. Hehe.. jeg tror deg så gjerne når du sier nær-døden-opplevelse. Det er jo dritglatt ute nå ! Anbefaler egne "brodder" som kan brukes ved jogging :) Det er SÅ tungt den siste kilometeren !!

by mlekoshi