Gratulerer med morsdagen !

søndag 12. februar 2012


Hundrevis av duggdråper hilser daggryet,
hundrevis av bier blant røde kløver,
hundrevis av sommerfugler på plenen,
men bare én mor i hele den vide verden.



I dag ble jeg vekket av familien som serverte frokost på senga med hjemmelagd brownies, varme rundstykker, hjemmelagt kort og gave til mor. Jeg kan virkelig like morsdag jeg ! Jeg var så heldig at jeg fikk Apple TV i gave - jei !


Fredagen var en koselig og slitsom dag med Leos lekeland, handlesenter med ungene, kleshandling med Hilde, spising ute og full rulle hele dagen. Frank kom hjem sent og da jeg våknet opp i går kjentes det egentlig ut som det var jeg som hadde vært ute på vift ! 


I dag spiste vi kjedelig grøt til middag. Det er mulig det blir noe ekstra litt senere i dag, men jeg fikk egentlig morsdagsmiddag på torsdagen når Frank var hjemme med begge ungene. Deilige perfekt stekt biff, nybakt temperert loff, stekt mais og tomat, ovnsbakt potet med rømme, hjemmelagde fløtegratinerte poteter, hjemmelagde løkringer og hjemmelagde karameliserte sjalottløk. Merk at jeg sier hjemmelaget hele tiden, det er fordi at jeg føler at jeg må understreke hvor fantastisk det er. Jeg hadde nemlig aldri greid å lage dette selv. Jeg skal komme tilbake med litt oppskrifter i eget innlegg. 

Ellers så har August fått barnehageplass i vår ønskede barnehage som vil gjøre hverdagen vår en del enklere. One downside: Vi må dobbeltbetale barnehageavgift i opp til tre måneder. Ikke kult. 7500 kr i måneden til SFO og barnehageavgift dreper oss litt fremover. Fortvilende.



Ingen kommentarer:

by mlekoshi