Heavy week og karneval

søndag 19. februar 2012

Det har vært en tung uke med reise, jobb og sykdom. OG da er alltid helgen veldig velkommen. Jeg skulle egentlig ut med jentegjengen i går for å feire 30 årsdagen i desember, men jeg ( og de andre...) var utslitt så det ble heller take-away kinamat og jente-power-filmen "G.i. Jane". Og i dag er det utrolig deilig at jeg slipper å være dårlig eller utslitt. Jeg fikk til og med lov til å ligge i senga til klokken var halv elve (!). 

I går var jeg og ungene på karneval og koset oss. Hilde gikk nemlig glipp av årets karneval på SFO på grunn av sykdom, og da passet det perfekt når vi fikk spørsmål om vi ville være med på karneval i Henriksvika. 


August var selvsagt antrukket som selveste Kaptein Sabeltann. Jeg fikk til og med sminket han litt, og da ble han SÅ stolt av seg selv.


Hilde på vei ut døra med ansiktsmaling. Det ble ikke så bra siden vi plutselig fikk det veldig travelt når selveste Kaptein Sabeltann leverte en solid bæsjbleie midt i sminkingen. 


På fredagskvelden laget jeg henne nye fe-vinger siden hun hadde vokst ifra alle kostymene vi hadde i hus. Hun ble veldig fornøyd.


Vell hjemme igjen. Litt sliten, høy på sukker og tøff i trynet. 
Vingene er laget av ståltråd/wire, strømpebukser og maling. 


Jeg skal legge en ut en tutorial på hvordan en lager vingene etterhvert. Håper alle har en super søndag !


1 kommentar:

Rikke sa...

synes sminken var kjempefin, jeg! og vingene må jo bare være magiske!

by mlekoshi