Min lille gode engel

torsdag 15. mars 2012


I dag hentet jeg August sine nye briller. Har du sett en mer sjarmerende hjerteknuser ? Jeg er så himla uendelig glad i dag lille gutten min, og selv om det kan bli litt tøft å starte med briller som så liten (jada, du er STOR !) så skal vi hjelpe deg.  


Det har gått greit i ettermiddag når han fikk prøve dem for første gang. Mammahjertet verker for den lillestore gutten som har "oppdaget" at verden har små detaljer på avstand i dag. "Se, pappa !", "Se mamma !". 


...og han ser på avstand uten å sjele nevneverdig. Da må det være riktig ! Klapp på skulderen til oss som oppdaget det så tidlig. 3 kommentarer:

Fam sa...

Herreguuuuud, hvor nydelig han er!! Og så kul med briller da, skikkelig hjerteknuser. Det var utrolig godt gjort å oppdage det så tidlig som dere gjorde, virkelig klapp på skuldra der ja :)

Inger-Lise sa...

Fineste gutten din! Og så kule briller dere har valgt til han. :) Det blir absolutt verdt det når han plutselig oppdager verden i detaljer vet du. ;) Klapp på skulderen til dere og alle andre foreldre som oppdager og tør å sjekke ut sånne ting på eget initiativ. *klappklapp*
Ha en fin søndag!
Hilsen Inger-Lise

Pia sa...

Flott gutt med kule briller!

by mlekoshi