Smarte tips fra blogglandia!

torsdag 29. mars 2012

Siden denne uken har vært superduper-busy med vaksineringer, elevsamtale, påskefrokost, sykemelding, jobbreise med mer tenkte jeg at jeg heller skulle dele litt smart fra bloglandia.


La en personlig alfabet-bok for at barnet virkelig skal bli inspirert til å lære seg alfabetet og relatere seg til de ulike bokstavene og situasjonene. Egne bøker får du trykket opp her i Norge, men også ute i det store utland. Jeg har tidligere kjøpt, og er fornøyd med, Blurp.com.


Hvorfor ikke lage et nydelig slektstre i gave eller til den håpfulle ? Se på dette nydelige slektstreet fra denne bloggen. Nydelig !


Hvis du har noen timer å slå ihjel sammen med barna og har teip tilgjengelig - så deg løs ! Her er det laget bilveier rundt i stuen. Det tar ikke lang tid å rydde opp etterpå, og det er jo så himla artig for både liten og stor.


Hvor utrolig kul var ikke denne stolen ? Tenk hvor artig det er å ha en slik liten stor på soverommet til barnet. La barnet tegne på stoffet med stoff-tusjer.1 kommentar:

Sally sa...

Jeg husker, hvordan vi selv altid kørte rundt på sofaer med de små legetøjsbiler. Jeg bare elskede at besøge mine små fætre, for jeg som pige havde selvfølgelig kun dukker. Men jeg ville ha’ givet alverdens guld for at ha’ haft en så opfindsom mor som du :-)

by mlekoshi