Påske !

søndag 1. april 2012

Ikke påskeferie, men likevell påske ! I dag la vi ut på skiene i 11 tiden, og kom ikke hjem før klokken 17. Nydelig vær og godt selskap = vellykket tur !Oss store på ski og den minste i pulken fra Nordic cab`en. Han var umåtelig grinete og ufornøyd gjennom hele dagen. Startet med at han kom løpende med en bleie full av bæsj i hånda, og da brude vi vell egentlig skjønt allerede da at han hadde en drittdag.


DA vi hadde funnet "plassen" vi skulle bygge rundt så var det bare å starte å "bygge".


Og slik som sist vi brukte pulken så sovnet lillegutt ganske raskt.  Det var bare å legge ryggen litt ned og dra ned solskjermene, så kunne han sove godt uten at pulken hadde kontakt direkte med det kalde underlaget. Jeg er kjempe-imponert over pulken og tenker at jeg skal skrive et lite faktainnlegg om den når vi har fått prøvd ut alle "funksjonene". Luv it ! 
Hehe.. vi brukte søppelposer og vanlige poser for å ake - kjempeartig ! "Onkel" Øystein var strålende fornøyd han og, selv med vondt i rumpa.
Etterhvert laget guttene skihopp som også Hilde var så tøff at hun prøvde. 2 kommentarer:

 1. Hihi, herlig dag, skjønner jeg. Her har vi barnefri, så vi droppet hele skituren. Men vi kom oss ut på en gåtur da. Måtte jo få med oss godværet, vi også. :-)

  Krysser fingrene for at yr.no er vel pessimistisk i sine spådommer. Vi jobber mandag og tirsdag. Og fra onsdag blir visst været ikke det helt store. Satser på endring i langtidsvarselet, ja.

  Ha ei fin uke! :-)

  SvarSlett
 2. JA, det var herlig ! tenk om været hadde vært like bra resten av påska ?! :/
  Ha en fiiiin påske Liv-Inger ! :)

  SvarSlett

by mlekoshi