Påske !

søndag 1. april 2012

Ikke påskeferie, men likevell påske ! I dag la vi ut på skiene i 11 tiden, og kom ikke hjem før klokken 17. Nydelig vær og godt selskap = vellykket tur !Oss store på ski og den minste i pulken fra Nordic cab`en. Han var umåtelig grinete og ufornøyd gjennom hele dagen. Startet med at han kom løpende med en bleie full av bæsj i hånda, og da brude vi vell egentlig skjønt allerede da at han hadde en drittdag.


DA vi hadde funnet "plassen" vi skulle bygge rundt så var det bare å starte å "bygge".


Og slik som sist vi brukte pulken så sovnet lillegutt ganske raskt.  Det var bare å legge ryggen litt ned og dra ned solskjermene, så kunne han sove godt uten at pulken hadde kontakt direkte med det kalde underlaget. Jeg er kjempe-imponert over pulken og tenker at jeg skal skrive et lite faktainnlegg om den når vi har fått prøvd ut alle "funksjonene". Luv it ! 
Hehe.. vi brukte søppelposer og vanlige poser for å ake - kjempeartig ! "Onkel" Øystein var strålende fornøyd han og, selv med vondt i rumpa.
Etterhvert laget guttene skihopp som også Hilde var så tøff at hun prøvde. 2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hihi, herlig dag, skjønner jeg. Her har vi barnefri, så vi droppet hele skituren. Men vi kom oss ut på en gåtur da. Måtte jo få med oss godværet, vi også. :-)

Krysser fingrene for at yr.no er vel pessimistisk i sine spådommer. Vi jobber mandag og tirsdag. Og fra onsdag blir visst været ikke det helt store. Satser på endring i langtidsvarselet, ja.

Ha ei fin uke! :-)

Elise sa...

JA, det var herlig ! tenk om været hadde vært like bra resten av påska ?! :/
Ha en fiiiin påske Liv-Inger ! :)

by mlekoshi