O`heeeerlige streik §§§

fredag 1. juni 2012

Jeg regner sterkt med at jeg ikke er den eneste som krysser fingrer og tær på at partene i steiken snart kommer til enighet - etter over EN uke med lille frøken fryd på slep på jobb og ellers, så må vi vell innrømme at nervene er frynsete og jobbproduksjonen heller laber. 


Vi har hatt våre gode stunder...


... og slitsomme stunder.


Vi har til og med vært på grensen til barnearbeid.... Men NÅ vil vi veldig gjerne jobbe i fred. Og vi har en ung frøken som har energi-overskudd uten like når dagen er er over. Energioverskudd = mye følelser som må ut = en liten frøken som mener at alt kan forhandles om og at vi er blodig urettferdige. Jada ! Så kjære streikende parter: Vær så snill og bli enige !Ikke glemt å delta på Americolor pastafarge giveawayen, som avsluttes om en uke, i dette innlegget.


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ah, akkurat nå er jeg veldig glad for at vi har full SFO-plass til Lise. Hun har stort sett vært der fra 8.30 til 13.30 nå under streiken. Dermed har jeg kunnet stå streikevakt fra 10-12 og delta på streikemøter fra 12-13 de dagene det har vært aktuelt. Siden vi har privat barnehage er minstemor der som vanlig.

Men enig med deg. Krysser alt jeg har av fingre og tær for at partene kommer til enighet nå i helga. Streik er ikke noe å rope hurra for, verken for de involverte eller for tredjepart.

Anonym sa...

Å jeg synes så synd i alle de involverte...! Vi slipper billig unna denne gangen, barna går i privat barnehage og heller ingen reising på oss.. Pjuh... Er bare å krysse fingrene for at de snart blir enige!!

Anonym sa...

Trur nok at streiken vil være minst 14 dager til...

by mlekoshi