Campinglife

søndag 8. juli 2012

Hei dere ! Beklager så sjelden blogging, men for å komme på nettet her så må en enten være oppe veldig tidlige eller veldig sent. Ellers så tror jeg hele campingplassen er på det trådløse nettet, for da er det like treigt som den analoge internett-tilgangen jeg hadde da jeg var 15 år.... Her kommer noen bilder fra de siste dagene.


Skal sove i soveposen for første gang ! Det har gått over alle forventning, og han har bare falt utenfor madrassen to ganger.


Uno- spilling. Faaaarlig !


Cooking !


På stranden i ved campingen. Dere kan tro at sjørøverskipet er populært hos den minste i familien...(Mor)far og August på sjørøverskipet.


Hiv o`hoy !


Og det blir spist uhorvelige mengder is - til alle døgnes tider. Her på strandkafeen sammen med (mor)mor. 


Stranden er veldig langgrunn, til stor glede for både liten og stor. 


Badelandet på campingen.


Grillmat på vår Vidar primust-grill.


Mor har kjøpt boblemaskiner til ungene på den svære Toys`r`us butikken i Luleå. 


Uteleie av sykler på campingplassen.


... mer is...


På strandaI bassenget


På hoppelandet på badelandet


5 kommentarer:

Randi sa...

For et fantastisk område på den campingplassen!! Dette var virkelig fristende!! Hmm.... Tusen takk for at du deler - NYTTIG! :)

Benedikte sa...

Hei, er dette i Byske.
Skal selv til Piteå om en ukes tid, men synes jo dette stedet så utrolig flott ut.

Elise sa...

Ja, Byske er fint :) Og eneste campingplassen i nord-Sverige som er 5-stjerners. Har ikke så masse erfaring med andre plasser, men: Lule Arctus var dårlig standard ala leirskole. Vi har ikke bodd på Piteå Havsbad, men vært der noen ganger. Det er en del større enn byske, så det har mye spennende der.. men det er dyrt. Og en del bråk hvis man er uheldig. Og det vi har vært inne på der har ikke hatt samme standards som Byske. Men det er bare vår subjektive erfaring :)

Stine sa...

Hei! Så fint at du deler bilder fra campingferiene dine!:) Vi har tenkt oss til Byske i sommer, men vi kjører bobil, og har dermed ikke noe annet enn sykler å farte rundt med når vi først har parkert bobilen og satt opp fortelt osv. Lurer derfor på hvor langt det er inn til sentrum/nærmeste dagligvarebutikk der?:) supert om du har svar på dette, da denne avstanden er litt avgjørende for hvilken plass vi velger å gå for:)

Elise sa...

Jeg ville fylt opp kjøleskapet på Solbakken som er et godt stykke unnav. Etter det så er det et par butikken (bla. en Coop-butikk) som er innenfor sykleavstand fra campingplassen og hvis det er skikkelig krise så handler vi av og til ting på kiosken på campingplassen som blant annet har varme rundstykker hver morgen :) vi har forøvrig mest sannsynlig også med oss bobil i sommer :)

by mlekoshi