Still camping strong...

mandag 9. juli 2012

And the camping life continues.... i dag har vi vært her i en uke. Vi har hatt et par dager med kjempefint vær, noen dager med sånn passe og et par dager med regn og kjedelig vær. I dag er vist den siste dagen med fint vær, for i morgen er det meldt labre temperaturer, overskyet og regn. Derfor drar vi hjem en dag før, altså i morgen tidlig. Da slipper vi å tørke teltet med engang vi kommer hjem. Så i morgen er altså bare å pakke sammen alt sammen før vi vender nesen mot Bodø. Jeg skal ta en del bilder av utstyret i dag, men har likevel noen bilder å dele fra de siste to dagene.


Siden det også har vært litt regn i år, så har vi fått litt mer "telt-tid". Vi har spilt litt spill, ungene har sett litt film med svenske-godteri på dvd-spilleren fra bilen, litt spilling på DS, litt leking med nye leker osv. 


Vi voksen har storsett prøvd å holde følge med ungene på dagtid, og når de har hatt en pause så har vi lest bøker. På kveldstid har vi sett filmer på Mac´en.


Vi har imidlertid hatt en "stor" utfordring: Dotreningen til August. Han er ikke så veldig intressert, men heller ikke uintressert. Så vi kjører på med pottetrening, dotrening, masse truser osv. Men det er %&# ikke så lett å rekke frem til verken do eller potte. Og det er ikke like morsomt når det blir tisset på teppegulv i teltet. Vi får satse litt hardere når vi kommer til Bodø. 


For to dager siden var det dårlig vær, og vi kjørte derfor til innendørs badeland på Eventyrbadet i Piteå.  Vi var her i fjor også. Jeg er ikke så begeistret for badelandet. Det er dyrt, ikke så rent og masse klor. Da klør jeg i flere dager etterpå. Men ungene syns det er gøy. 


Utenfor badelandet er det et lite hoppeland og dette lekelandet. Dette lekelandet er bygd i tre, og har stått der siden jeg var lita. Så her har jeg leket da jeg var lita. 
Thjohei ! Nå skal vi gå å nyte den varme dagen  ! 3 kommentarer:

Oliversmamma sa...

Hei

Vi lurer på å kjøpe det teltet dere hadde først, var du fornøyd med det? Bortsett fra at det er mindre enn det dere har nå. Vi kommer ikke til å være så veldig lenge i teltet om gangen , max fire fem dager, så ser for meg at det teltet er passe for oss. To barn på 3 og 8. Eller er det et annet av de outwell telta du kan anbefale i den størrelsen? Fine bilder fra camping turen deres:)

Elise sa...

Heia :) Vi var kjempefornøyd med imagine-teltet vi brukte i fjor, og anbefaler det gjerne. Hvis dere trenger enda større plass kan dere evt. bare kjøpe tilbygg og bruke vindskjerm :) Høres ut som om det er telt på denne strl som passer fint. Du har evt. outwell montana 6 som jeg har lest mye positivt om. Kan anbefale denne siden der du kan sjekke reviewer på de ulike telttypene: http://www.ukcampsite.co.uk/tents/search.asp?m=1004
Lykke til :)

Oliversmamma sa...

Ja såg at den var på samme størrelse som imagine . Takk for kjapt svar :) skal sjekke ut websiden .

by mlekoshi