Treningsmusikk til tomaten

tirsdag 31. juli 2012


Hellllloo tomatoo !

Nå har jeg jobbet i en uke med å prøve å komme i nærheten av formen før sommerferien. En nær-døden-opplevelse hver gang jeg setter foten på tredemøllen, skal jeg si dere ! For å bare illustrere hvor kjipt det var første treningen etter ferien: Vanligvis løper jeg 5 km på 26,5 minutter uten stopp... vell.. nå slet jeg med å løpe 3 km... og den var da på nesten 25 minutter med flere småpauser. Djiiiis ! Så nå har jeg finpusset på et opplegg som skal få formen fortere opp i normalen, og vi er 2-3 stykker som trener sammen. Det er hovedsaklig trening på mandag, onsdag, fredag og søndag.

Jeg testet det nye opplegget i går, og fikk den fine kommentaren etterpå at ansiktet var like rød som skjorten. Takker og bukker, Frank ! Men fy det var tungt, og det bare på ren viljestyrke. Opplegget mitt er som følger: 1,5 km rask gange i oppoverbakke, 4 km løping, 1 km intervall. Avslutter med lett styrke på mage, rygg og overkropp for å stramme opp holdningen. Så nå er jeg spent på hvor lang tid det tar før formen er bedre, I`ll let you know !


Har tidligere skrivet om min halv-schizofrene musikksmak. Vanligvis liker jeg litt "hardere" musikk, men når det er trening på plakaten så går det mye musikk i riktig "beat" og takt for å få opp tempoet. Her er min løpemusikk akkurat nå:


1. Hjem til dæ - Sirkus Eliassen
2. Turn Up The Love - Far East Movement
3. Flytta på dej - Alina Devecerski
4. Levels - Avicii
5. Bad As I Wanna Be - Stella Mwangi
6. Gotta Get Thru This - Daniel Bedinfield
7. Æ vil bare Dans - Sirkus Eliassen
8. Heart skips a beat - Olly Murs
9. We run the Night - Havana Brown
10. Amaranth - Nightwish
11. Seven Nation Army - The white Stripes
12. Blow - Ke$ha
13. Earthquake - Labrinth
14. Evacuate The Dancefloor - Cascada
15. First of the Year - Shrillex
16. Number 1 - Tinchy Stryder
17. Miami 2 Ibiza - Tinie Tempah
18. Nemo - Nightwish
19. Run - Snow Patrol
20. Chasing cars - Snow patrol


Ingen kommentarer:

by mlekoshi