Kråkereiret

søndag 5. august 2012

Da var enda en helg snart over. Helgen startet fint med fredag - den beste dagen i hele uken ! Men før jeg kom i gang med treningen slet jeg med hodepine og litt uggen følelse. Formen var imidlertid så grei at jeg prøvde å trene. Det ble over 4 km, men ingen intervall, nedtrappin eller styrketrening når magen slo seg helt vrang med magekramper. Samtidig slo allergien inn med full kraft og etter en kjapp dusj og inntak av anithistaminer så sovnet jeg på sofaen under den spennende håndballkampen. Er det mulig liksom ? Frank var så snill at han rundvasket og nærmest desinfiserte hele soverommet før jeg kom meg i seng, og nærmest ikke bevegde meg før jeg såvidt fikk opp øynene neste morgen. Dagen etter er som... dagen etter. Det føles som jeg har vært på en fuktig tur på byen og jeg virrier rundt og er irritert for det meste. VI alle her hater når jeg må ta de pokkers tablettene, men av og til har vi ikke mye valg. Lørdagen var altså såsomså - men jeg fikk slikket litt sol... on doctors orders.

Seeee... vi har sol her i Tromsø !

Og i dag våknet jeg ganske frisk og delvis opplagt. Jeg følte meg iallefall fresh og opplagt. Helt til jeg gikk på badet.


.. og møtte dette kjipe mårratrynet med DET kråkereiret bak på hodet. Sovnet med strikk i håret, nemlig. Og det må vell en ekte blogger til for å faktisk dokumentere dette fantastiske synet. Stakkars Frank som våkner opp til dette.. og det som verre er... hver morgen.

Jaaaja. Senere i dag skal jeg legge ut en tutrorial på hvordan en lager pom-poms av silkepapir. Så heng med !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi