Kanari og humbug

onsdag 19. september 2012

Jobb, jobb og mer jobb. Det er dagene våre nå. Og slik blir det den nærmeste tiden. Det er overtidsjobbing for oss voksne på plakaten, og så har vi i tillegg resten av "hverdagen" med foreldremøter, treninger, kamper, lekser, venner, treårstrassen og det hele. Men vi skal ikke klage, vi må bare bli litt bedre på planlegging og hente litt overskudd der vi greier. Og så belønner i hverdagen.. til alle sammen. Jeg tror det er viktig. Ikke bare kjip brunost og vann hele uken. Siden jeg og Frank jobber på samme plass så kan vi for eksempel une oss en liten lunsj ute sammen av og til, en is til ungene av og til og andre små gleder. Og kanskje noe å se frem til...

Små gleder altså.. Jeg har bestilt meg mine "drømmesko" som var på tilbud. Der veldig "meg", og nå gleder jeg meg litt til de kommer i posten. Var de ikke fine ? Litt røffe og anvendelige synes jeg. 


Ellers så er det som faller ned i postkassen her stortsett ting til Harry Potter-bursdagen Hilde skal ha om under en måned. Gjett om vi gleder oss alle sammen ! Skal skrive nærmere om det etterhvert. 


Hodet har litt timeout etter denne uken, så jeg tenkte bare jeg skulle dele ENDA en måte å bruke kanelbolleoppskriften. Skrev for noen dager siden om den store kanelknute, og nå skal jeg forklare hvorfan du kan lage kanelknutER. 

Først må du bare lage deigen, kjevle den ut. Ha på smør, kanel og sukker. Brett så deigen dobbelt før du kjevler den ut på nytt. Jo større du kjevler den ut, jo større kanlknuter lager du. Jeg laget denne gangen små kanelknuter. Skjær så strimler av deigen.


Nå skal du tvinne deigen.


Før du sknurrer den rundt hengene fine og "stapper" den løse delen i midten fra undersiden og opp.


La dem heve og stek. Deilig ! 

Nå skal jeg bare.. sove. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi