Spooky !

søndag 9. september 2012

Da var det søndag igjen, gitt. Den mest brukte setningen på denne bloggen... Det har vært en litt slitsom helg, men nå skal vi snart kose oss med filmkveld. Vi må bare få ungene i seng først. Fredagen startet med at Hilde hadde øreverk og måtte være borte fra skolen. Frank dro på jobb, og var ikke hjemme igjen før på lørdags ettermiddag. Det er koselig å ha helg sammen med ungene, men det er så uvant å være alene med dem over lengre tid. Det er nok bare en vanesak, og det blir nok letter etterhvert som August blir større. 


I dag skulle Hilde på utkledningsfest, og nå som de går i 3. klassen så er det ikke mange prinsesser igjen på disse festene. Det er derimot mange spøkelser, magedansere, djevler og hekser. Hilde fant ut at hun ville være et spøkelse/skjellet. Siden det ikke er lenge til Halloween så tenkte jeg derfor at jeg at jeg skulle dele hvordan vi la ansiktsminken på Hilde, hvis noen vil prøve det da. Jeg bruker profesjonell ansiktsmaling fra snazaroo. 


Det blanke lerret ! Fine, fine Hilde som er klar til å bli skummel. 


Først legger jeg hvit med svamp over hele ansiktet. 


Så fordeler jeg litt svart rundt om i ansiktet og svamper det utover for å gi et mer herjet bilde. 


Nå maler jeg sort maling rundt øyene og på nesen med pensel. 


Jeg maler nå det som skal forestille de innsunkne kinnene med pensel, og fyller det derretter ut med sort maling. 


Så maler jeg må hvite tenner med en tynn pensel, og markerer dem derretter med sort maling. Det jeg derretter gjør er å "blende" ut de sorte områdene på kinnene, i øynene og på nesen med litt hvit maling (se nærmerer på det første og det siste bildet for å se dette). 


Jeg malte til sist skjellettet på halsen og øverst på brystet. Jeg svampet hele området hvit for derretter og svampe det litt sort. Jeg malte så beinene med bred pensel på det hvite og brukte en tynn pensel for å markere det med sort. 


Med litt sort hårmaskara eller parykk så får du et enda skumlere utseende. Tada ! 

3 kommentarer:

Jeanettes lille-store verden sa...

Nais :)

Siw sa...

Utrolig stilig. Har en kar her som ville ha eeeelska looken. Hvilken type ansiktsmaling har du?

Elise sa...

Heia:) Ja, det regner jeg med :) Bruker Jeg bruker profesjonell ansiktsmaling fra snazaroo :)

by mlekoshi