En liten update fra denne kanten - smerte er stikkordet. Og jeg må vente helt til onsdagen før jeg får startet med å fikse på nakken. Det er varmepute og smertestillende som er tingen her hjemme. 


... som igjen har resultert i at jeg har måtte ta litt snarveier på hjemmefronten når Frank har jobbet på begge jobbene sine. Den ene dagen gikk jeg tungt inn med biffstrimler på brødskive, julefilm OG pepperkaker. Og siden jeg kaller en fisk for en fisk når jeg er sliten og i labert humør: Jeg kjøper gladlig tid med ungene når jeg har vondt ! Til stor gjelde for ungene, som kanskje har skjønt at mamma ikke er helt DER for øyeblikket. Hilde sier ofte: "Jeg ser at du er sliten mamma" og August sier ofte: "Du er ikke sint mamma?". Jada..


Når vi først er inne på å vondter så ryktes det om at dette blir mer og mer normalt når man blir eldre (eventuelt føler seg eldre). Jeg venter på akutt-time hos tannlegen i neste uke. Har tannlegeskrekk, men er nesten like redd for regningen som kommer fra besøket. Jeg skal også en tur innom optikkeren og sjekke om briller er nødvendig. Og på toppen av det hele, og som dere kan se på bildet, så har min lille jente begynt å ringe og tekste på mobilen. Min lille jente som ikke for lenge siden løp rundt i prinsessekjoler skriver nå meldinger med besteforeldrene, og plutselig så kan jeg få en samtale på jobb. Her om dagen fikk jeg en liten samtale fra henne klokken 15:03:

Jeg: Hei Hilde !
Hilde: Hei Mamma !
Jeg: Går det bra med deg og gikk det bra på skolen ?
Hilde: Jada, men jeg ringer egentlig for å høre om du har hatt en fin dag på jobben ?
Jeg: Ehm, jada. 
Osv.

Jeg føler meg gammel..... Auaua. 


Men ellers så har dagene med treninger, aktiviteter og jobb bare rullet forbi. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Jeg har fulgt deg siden 2005 og skilpaddentruls:)
Liker bloggen din veldig godt.
Jeg så at det var påmelding til et bakeprogram på tv3, og tenkte på deg! Du må melde deg på:))
Se her:
http://www.tv3.no/vi-søker-deltakere-til-bakekonkurranse

Hilsen Sophie

Elise sa...

Heia Sophie!
Tusen takk for kjempekoselig kommentar - det varmer virkelig ! :)
Hehe, jeg vet ikke heeeelt om jeg tør å melde meg på noe sånn og bli bedømt ift bakingen. Det er sikker utrolig mange gode bakere der ute, og da blir jeg bare knust I en konkurranse :P kommer nytt bakeinnlegg nå snart :)

by mlekoshi