Deilige deilige Tromsø

søndag 2. juni 2013


Dere som ikke bor i Tromsø, eller her nord, har sikkert fått med dere at vi har hatt fjorten dager med fantastisk vær med varmerekorder, solkrem og svette. Utrolig herlig, og veldig uvant. I mai bruker vi ikke å ha så fint vær, så tror alle har gjort slike vi har gjort: hastet med å nyte mest mulig. I går var det nesten 30 grader her i Tromsø, og vi evakurerte til Tromsøs riviera: Grøtfjord strand sammen med flere hundre andre solhungrige Tromsøværinger. Fantastisk fint ! Jeg ser at fra i morgen av så faller temperaturen og vi får regn, men mot helgen så blir det varmere igjen. 


Midt oppi alt det deilige været møtte vi, og flere av oss her oppe, på klesproblemer med ungene. For det første måtte vi haste-pakke bort vinter- og ullklær. Vi gikk altså rett fra ullundertøy på ungene til shorts og t-skjorte. Sjokk ! Det var vi selvsagt ikke forberedt på. Og plutselig måtte vi finne frem fjorårets sommerklær og se om de passet. Jeg måtte tømme begge skapene til ungene og sortere ut det som var for lite og som måtte gis bort. I August sitt skal ble "fangsten" på fem poser, og i Hilde sitt skap ble vell fangsten på seks poser. Plutselig ble det mye plass i skapene, men til gjengjeld lite klær... og iallefall på sommerklesfronten. Jeg og Hilde har egentlig en årlig tradisjon på at vi har en jente-shoppedag hvor vi kjøper inn sommerklær midt i juni måned. Vi har sjeldent behov for sommerklær før dette, så nå har vi mtåte hastekjøpe litt klær, og jeg har levert inn en større bestilling på klær i nettbutikken til polarnogpyret


De har akkurat nå en del tilbud i butikken, og 25 % på klær hvis du handler mer enn tre plagg, noe jeg gjorde.... Så nå venter vi på klær i posten - og det blir godt med påfyll i klesskapet som nå er halvtomt.Ingen kommentarer:

by mlekoshi