M.Y.E.

onsdag 5. juni 2013Som dere kanskje har skjønt så er det ganske travlet for tiden.. Ikke bare i praktiske gjøremål, men også i tannhjulene som ruller oppe i hodet mitt. Det er mye som har skjedd i det siste, og en del ting som skal på plass fremover. Men jeg har iallefall kommet i gang med treningen etter en pause og har nå holdt på i et par uker. Det er alltid skikkelig tungt å komme i gang igjen, men det er gondt (godt-vondt) ! 


Jeg kjører tre styrketreninger i uken, hvorav en av dem er etterfulgt av en kortere kondisøkt, og en kondisøkt. Det er litt smerte, og jeg bannes hardt inni meg når jeg kjører knebøy og arnoldpress - men jeg VET at det må til !


Planken er døden, og det blir ofte sene kvelder på SATS. Jeg har skrevet litt om trening det siste halve året, og her er noen innlegg:


Optimal trening # 2 - makspuls og intervalltrening. 


I forrige uke så fikk jeg endelig tid til å dra på joggetur med Hilde. Jeg har lovet henne dette i mange måneder nå, og det var en positiv opplevelse. Og bare et lite tips til andre som vurderer det samme: Ikke gå ut fra at din kondis er så himla masse bedre en kid`n sin kondis... You might get suprised ! Vi løp vell ca 5 km, og bare en kort stopp. Hun pratet heeeeeele veien, og jeg må bare si at hun er helt rå ! Jeg har fått meg en joggekompis - og kanskje jeg prøver å dra henne med meg på kondistreningen en gang i uken. 


Tilbake til tannhjulene oppe i topplokket: Jeg tar en lite skritt "tilbake" på mange måter - og skifter blant annet jobb etter sommeren. Det blir spennende, og jeg tenker denne gangen litt langsiktig. Men det har ikke vært en enkel avgjørelse ettersom forutsetningene har endret seg underveis i prosessen. Nok om jobbsituasjonen - men jeg skal iallefall krabbe inn i tenkeboksen det neste året - på mange plan. Så får vi håpe at resultatet som kommer ut på andre siden er styrket og bra !2 kommentarer:

trine sa...

Kor går jobb-ferden? :) spennanes!

Elise sa...

Vell, et skritt "tilbake" - der jeg var før ;)

by mlekoshi