November

torsdag 7. november 2013

Beklager fraværet den siste uken. Jeg har sittet med hodet dypt begravet i skolebøker og skrevet på prosjektoppgave som skal leveres i morgen. Jeg har altså vært superflink (det er iallefall det jeg føler meg og liker å tro...) og levert oppgaven allerede i dag. Jeg har levert den på nett, og vi surret hele veien opp til Universitetet midt i heavy rushtrafikk i ettermiddag for å levere den i ett papirforumet. Kan noen forklare meg hensikten med den ene papirutgaven som MÅ leveres ? Den er iallefall levert. Himmel så herlig.. Nå kan jeg ta det litt rolig en liten stund, men jeg har eksamen i slutten av november så da må jeg snart bare gasse på igjen. Det som iallefall er tilfellet er at jeg er utrolig sliten siden jeg liksom skal fungere 100 % på jobb, 100 % som mamma samtidig som jeg skulle levere en ok oppgave. Men det gikk på et vis. 


Men tenk at vi snart er midt i november dere?  Det er ikke lenge til jul nå, og det er en herlig tid ! Tiden frem mot jul trenger ikke bare å være stress - og jeg har selvsagt flere prosjekter under planlegging. Det er da jeg slapper av. Jeg har den siste tiden klippet opp veldig mange remser med julestoff som jeg egentlig kjøpte før jul i fjor og skulle ordne dette ferdig da. Jeg skal lage ungene hvert sitt moderne, men koselige, (jule)quilteteppe. Disse skal pakkes bort resten av året og så skal de ha det fremme i jula hvert år - til sene morgener forran julemorgen på TV, om kvelden når de spiser kveldsmat og i senga hvis de fryser litt ekstra. Jeg vil at de skal få hvert sitt teppe som det om mange år er like mange minner i som stofftyper... Noe som blir et juleminne som de kan ta meg seg til sine barn. 

Jeg hadde også tenkt at jeg skylle sy dem noen skikkelig fine julestrømper i år, og så tenkte jeg på at jeg kanskje bør brodere August en helt egen julekalender slik at han også kan ta meg seg til sine barn slik jeg tok med meg min til Hilde. Vi får se hva vi rekker i år, men det er litt fint å ha noe å sysle med nå på denne tiden. Flere som har prosjekter før jul ? Jeg har allerede masse julestemning allerede, så jeg deler likegreit noen koselig jule-cookies fra pinterest slik at jeg får smittet det over på dere også !
1 kommentar:

Anonym sa...

Du skrev i sommer at du skulle komme tilbake med et innlegg om billig ferie for barnefamilier. Har du skrevet noe om dette? Prøvde å finne, men lyktes ikke.

by mlekoshi