Halloween (dobbelt) bursdagsfeiring

fredag 1. november 2013

Ja, de var den dobble 9-årsdagen behørlig feiret og vi tar endelig helg med ro i kroppene. Jeg skulle egentlig redigere å legge ut bildene i går kveld, men da jeg nesten sovnet over tastaturet veldig sent i går så fant jeg ut at det beste bare var å legge seg. Her kommer diverse bilder fra gårdagens feiring og litt detaljer underveis.


Noen få av Halloween cupcakes`ene - siden vi hadde både brownies og sjokoladekake så lagde jeg Magnolian vanilla cupcakes som du finner oppskriften på her. Heksefingrene finner du oppskrift her i det forrige innlegget. Jeg hadde fri fra jobb i går, så da fikk jeg ordnet huset klart til festen og baket diverse kaker mv. Og slik så matbordet ut i dagslys. Det er pyntet med sort duk, vinglass, flergangs hardplast-tallerkener fra engrosbutikken, edderkoppspinn, benrester og små gresskar fra Nille, silke-høstblader kjøpt herfra på ebay, fat med kubbelys fra Åhlens, og hodeskaller fra temashop


Candybordet i dagslys. Her har jeg laget et innlegg om hvordan du kan lage pom-poms. Jeg tok bort familiebildene fra bildelistene og printet ut noen skumle bilder. Bildene limte jeg på sort og orange papp. Flaggermusen finner du her, de kule gravstøttene finner du her, det veldig realistiske hodeskallen finner du her, det lille creapy skjellettet finner du her. Jeg hadde ikke tatt frem cupcakes`ene på bildet. Men ellers så fyldte vi bordet med halloween godis, heksefingrer, halloween cookies og gelegodteri-edderkopper. Flaskene bak i de skumle fargene er egentlig bare limonadeflasker fylt med vann og pastafarger. Helllllo mr. Skeleton ! Han finner du her. Disse hårete edderkoppene hadde vi ca. 40 av.. spredt rundtom i hele huset. Og så hadde vi sikkert 10 av noen som var mye større... 


Nå er vi klar til å ta imot gjester ! Partysminken er lagt med profesjonell aniktsminke fra snazaroo - du kommer langt med allergivennlig kvalitetssminke i sort og hvit, et par sminkesvamper og et par skikkelige pensler. 
Han der skikkelig ekkkkkle edderkoppen som henger på hyllen finner du her

Over trappen henger faktisk teltet vi brukte i Harry Potter bursdagen til Hilde i fjor - det er skikkelig kult med floating lights og det hele. Og lysene blafrer ! 


Vi hadde en relativt stor gjeng med ganske så skumle gjester her i går ! Vi inviterte alle jentene vi begge klassene - trivelig. Vi serverte blod som drikke (saft...) og hjemmelagd pizza med monsterkjøtt (spekeskinke og vanlig skinke). På TVen hadde vi ildsted (app`en til apple som heter cozy fireplace) - med stemningsmusikk fra Harry Potter filmene. 
Bursdags-Kaketid ! Dobbel 9årsdag betyr dobbelt 9-års fyrverkerilys ! 


Litt småkaos en stund der når vi ble et par voksne ekstra - mer om det lengre ned..


Heksefingrene ble iallefall spist.. trodde egentlig ikke at de skulle tørre, men de levde seg skikkelig inn i Halloween-ånden. Etter mat og kake gikk vi en rask runde med knask eller knep før vi spilte en runde med beanboozeled. Det er samme spillet som vi spilte i Harry Potterbursdagen i fjor, og det anbefales !


Bursdagsjentene - hjelpes de så gravalvorlige ut på bildet. Den hårete lysende edderkoppen kjøpte vi på ebay til burdageni fjor, og det myke skjellettet finner du her
Etter at vi var ferdig med å spille beanboozeled så hadde vi gaveutdeling og koset oss med monster-disco på kjøkkenet med discokule og lys.  Vi filmet litt fra monsterdiscoen - ikke akkurat lys for å filme i... men dere skjønner tegninga - gulvet ristet...
Det ringte selvsagt ofte på døren - og midt mellom alle som ringte på for å få knask så dukket det opp et par journalister fra avisen som hadde fått tips om at det skulle være Halloweenfest her. Så de lurte altså på om de kunne komme å ta en titt og ta et par bilder. Så da vi sto opp i dag så avisen slik ut: 2 kommentarer:

Karianne sa...

Du er så kreativ og dyktig! Herlig bursdagsfeiring:)

Elise sa...

Tusen takk ;)

by mlekoshi