Ski og baking

tirsdag 25. februar 2014

I helgen var det skirenn igjen - og vår jente hadde meldt seg på denne helgen også. Så da vi tilbringte lørdagen på Tromsø skistadion - og denne gangen var det fristil fellesstart. Da hun kom dit syns hun ganske sikkert at det hele var liiiiitt skumlere enn hun hadde tenkt, men det hele gikk ganske så fint. Og på skitreningen i går knakk hun endelig skøyte-koden med enkelt-dans, dobbeltdans og det hele. Hun svevde høyt da hun kom hjem fra treningen. Det er så herlig å se henne så fornøyd ! Med pokalen etter løpet - sliten, men fornøyd !
Her er et lite klipp - spesielt til besteforeldrene. Hilde er nummer 31.


Ellers så fordyper jeg i denne fine boken nå om dagen - og baker litt innimellom. Anbefales ! Hvis du skal ha to bakebøker så er denne sammen med Morten Schakenda sin bok en god anbefaling. 


Og når jeg først var i gang - så tenkte jeg at det ville være kjempefint å ha en egen oppskriftbok hvor jeg kunne skrive ned mine favorittoppskrifter. En bok som etterhvert kunne gå i arv og inneholde masse små hemmeligheter. Så det startet jeg med i går kveld - skal vise dere noen glimt når jeg kommer skikkelig i gang. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi