Tween

lørdag 20. september 2014

Huff, som dere skjønner så har den siste uken vært utrolig hektisk og da er det self-preservation-mode som gjelder og ikke innlegg her. En annen ting er at jeg er vell det som kan kalles multiblogger (?) og ikke verken en interiørblogg, matblogg eller noen rendyrket blogg. Bredere publikum, men samtidig "jobber" jeg litt i tema i perioder. Når jeg holder på med interiør her hjemme så handler innleggene stortsett om det i en periode. Når jeg baker og tester oppskrifter så handler innleggene om det i en periode osv. Det positive er at det iallefall ikke blir spamming av den samme forbanna jubileums-blomstervasen i tyve blogginnlegg (i tillegg til de femti bildene som legges ut på instagram)… Jeg elsker interiør og følger med på en rekke blogger og instagram-brukere som underveis har vekket min interesse siden de har lagt ut noe som er innenfor mitt "smaksfelt" - men i det siste har jeg måttet fjerne flere av disse av nettopp den årsaken at de legger ut titals bilder av akkurat det samme greia som "spammer" feeden min. 


Nå er det ikke lenge til vi faktisk starter på tweenrommet til Hilde. Vi har altså bestilt en del småting fra IKEA, og så supplerer vi med litt annen design, maling av vegger, skifting av gulv, muuto lamper osv. 


En av tingene vi venter på og som vi gleder oss til er String gulvhyllen som skal inn  på rommet. Disse hyllene er kjempekule ! Akkurat nå leter vi etter litt spennende plakater osv. Bortsett fra det så mangler vi bare malingen og gulvet så er vi klar til å starte. Nå er det senga - jeg har jobbet overtid i dag og trenger sårt enda mer søvn før en ny uke starter...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi