Spooky halloween !

lørdag 1. november 2014


I går feiret vi Halloween - og med vi mener jeg 15 store og små her hjemme. Utsiden av huset var okkupert av et edderkopp-bol og masse spindelvev. 


Årets gresskar.  Neste år skal jeg seriøst huske på å bestille et skikkelig pumping-carving-kit fra ebay….  Sier det samme hvert eneste år. Men det ble skummelt nok dette altså - det var bare litt vanskeligere enn det trengte å være. 
Resten av huset var også overtatt av edderkopper og spindelvev. Vampyrene i jobb på kjøkkenet… 


Jeg var selv the Grim Reaper - selv om disse bildene ble veldig dårlig så var det ganske grei sminke denne gangen. Vanskelig å få tatt bilder av når det var så mørkt. Vampyrene og reaper`n fikset popcorn, skummel pizza, heksefingrer, blod og mer til. Vi fikk runden rundt i nabolaget, og det var nok flere hundre unger innom her. Vi hadde handlet sinnsykt mye godteri inn i år, men det var bare såvidt det holdt til alle som var innom. Mer til neste år - og siden vi i år tok det ganske rolig sammenlignet med i fjor så kan vi sikkert ta enda mer av til neste år - ikke sant ? Det var iallefall veldig hyggelig å ha besøk av hundrevis av fornøyde og fasinerte små og store. Håper alle hadde en strålende Halloween-feiring ! 


by mlekoshi