God Jul !

fredag 26. desember 2014


Det har vært stiller herfra de siste ukene nå - regner med at dere er like travel som jeg har vært. Mye jobb, julestress, aktiviteter. Det å kjenne at tiden mot julaften går så altfor fort og at man ikke rekker å gjøre det man vil gjøre. Bare gjøre det som må gjøres. Å kjenne på at man ikke rekker alt. Men vi kom frem til julaften - pinnekjøttet skapte fortreffelig. Huset ble vasket og alle gavene kjøpt inn. Hvis vi skal ta noe lærdom til neste runde så er det å gjøre mer av det vi har lyst til. Nyte tiden mer sammen med de som betyr noe. Men nå er det altså første juledag - vi er mer enn stappmette her vi sitter. Vi er utrolig takknemlige for alle de fine gavene vi har fått og all god oppmerksomhet. På lillejulaften prøvde vi å pynte juletreet. Det vil si.. jeg vil ha det sånn-og-sånn og ungene vil bli fort ferdige. Ingen kuler ble knust og treet ble pyntet.  

På julaften morgen var det selvsagt julepyjamasen på, juleteppene fremme, fylte julestrømper , julehefter og julebarne-TV.
Chivas var den aller mest nyskjerrige av alle her i huset - og greide til og med å åpne noen pakker før vi fikk stoppet han..Julefrokost på julaften - deilig idyll. 


Go-gullene våre. Verdens beste. 


Gullene med far. 


Og gullene med far og mor. På nyttårsaften skal jeg få tatt bilder av oss fire også. Deilig pinnekjøtt med deilig tilbehør. Nom-nom!


Venter, venter på nissen… Husker dere den følelsen når dere var små ? Den skikkelige spente utålmodige følelsen. Den deilige følelsen. Tenk å kunne finne den igjen ? 


Nissen kom ! Nissen er så travel at han må heise gavene inn vinduet til andre etasjen - og han kunne konstatere at begge ungene sto på snille-barn-listen, selv om det var noen småanmerkninger der...Glede - lykke. 


Dagen derpå.. ungene har vært litt utenfor døren og så har de leket og surret rundt med gavene sine resten av dagen. Og vi voksne har vell egentlig spist, spist og slappet av. Kvelden i dag ble rundet av med en trist beskjed, så nå skal vi holde rundt hverandre og sove. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi