Godt nytt år!

torsdag 1. januar 2015


Da vil jeg bare ønske dere alle et godt nytt år. Vi har feiret inngangen til det nye året med gode venner, og i dag har vi vell egentlig bare slappet av. Vi har hatt et kobbel med unger på besøk, så helt avslappende har det ikke vært. Men det var nok etterlengtet. Frank har vært syk i jula, og jeg ble for et par dager siden forkjølet, og med redusert form ble ikke feiringen i går den helt store. I dag har jeg blitt verre, og egentlig ligget på sofaen for det meste av tiden. Jeg våget meg nå en tur ut for å få litt luft på speilisen, men formen ble ikke akkurat bedre. Men vi koset oss stort i går og med overnattingsbesøk til i dag. Siden formen er laber deler jeg noen bilder fra gårdagen. 


Noen dråper for å feiret at klokken rundet 24 og at det nye året ble innviet. Vi var imidlertid i seng før kl 0030 alle sammen.


Områdets tradisjonelle fakkeltog. Vi hadde jo et forferdelig vær i gårkveld så det var nesten risikosport å i det hele tatt gå ut. Likevel var det mange som gikk i toget.


August viser Noah hvordan dette skal gjøres. Han er ganske opptatt av Noah og har vært det helt siden han ble født. Veldig søtt og rørende ! Nybakt saftig brownies  med vaniljeis - deilig ! 


"Skål" - i Cola og Snapple. August liker ikke brus, så da finner vi morsomme alternativer til bursdager og andre feiringer. Deler av kvelden brukte ungene på å skrape, børste og hakke frem en dinosaur fra en hard leireklump. 


Det jobber de altså med enda. August gikk denne i advendtskalenderen nå før jul - det eneste negative er at det er sand overalt. Men pyttsann. vi har da støvsuger. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi