Opplevelser - here we come...

onsdag 15. april 2015

Her er det litt bloggtørke her akkurat nå. Jeg er gressenke av og på en i en liten uke nå og har det som mest sannsynlig er en jævli senebetennelse i skulderen. Vi får se hva legen sier i morgen. Jeg føler nesten vi skulle hatt klippekort hos legen, så mye som vi har vært der det siste året. Frank tråkket over på treningen sist og hinker litt rundt. August lå med omgangssyke i helgen og på en aller annet tidspunkt fikk han samtidig nakkesmerter. Hilde har også tråkket over.. så ja. Vi er skadeskutt. Men hey - se hva som snart havner her hos oss ! Ja, jeg delte noen mobilbilder fra da vi var en tur innom å se på herligheten, men her er noen bedre.

Vell.. iallefall litt bedre bilder. Gleder meg til å ta egne med oss alle på. Gleder meg til å rulle rundt å oppleve ting sammen. Sommer og vinter. Gleder meg til å rømme litt fra hverdagen vi har her hjemme. Ungene trenger fri fra alt av plikter og krav innimellom. Denne bilen skal bli alle vårs fristed hvor vi bare skal koble ut. Fricamping i skog og natur, fotballturneringer og skistevner, skiturer i inn og utland, sommerferieturer i Europa der veien er målet. En av hyllene er allerede reservert for alle reisebøkerne vi skal ha med på tur når vi ruller rundt i verden og opplever ting og suger til oss inntrykk sammen uten å stresse. 

Dere som kanskje ikke har vært her inne så lenge vet kanskje ikke at vi har drevet med luksuscamping i flere år nå. 

En morrsom greie det der - og vi har testet tre forskjellige telt på veien. Ja, du kunne til og med lese om oss i Dagbladet i fjor. Men nå satser vi altså på helårs bobil. Spennende !

by mlekoshi