Gratulerer med dagen !

søndag 17. mai 2015


Hurra hurra hurra ! Har vært fraværende igjen, men her på nettsiden er det to ting som gjelder: Familie først og ved mindre jeg har noe å dele så skriver jeg ikke. Denne uken har det vært familie først og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å ta frem mac`en før i dag. Tenk: ingen mac på en uke ! Har selvsagt surfet på mobilen, men bruker normalt mac`en hver eneste dag. Så i dag er vi slitne, men har likevel hatt en finfin feiring. Som dere ser på bildet er dette nok aller siste gangen Hilde har på seg fantasidrakten jeg sydde for en god stund siden. Hun vokser bare så himla masse. Hun har nå vokst 5-6 cm siden jul (!) og alt av klær og sko er for lite. Men vi latet denne 17. mai som at denne drakten egentlig skulle være litt kort og kjøpte bare ny skjorte og nye sko... Neste år blir det nok sydd en ny drakt tenker jeg. 



Hele klassen til Hilde hadde korps som musikk i år og målet har vært å kunne etablere et skolekorps. I dag var iallefall the grand finale og det gikk overraskende greit. De er flinke og det er jo ikke alle som er like interessert i spille på et instrument. Hilde spiller på klarinett og var rånervøs før de startet - det gikk heldigvis bra og hun var kjempelettet når hun var ferdig.



Vår travle uke startet på forrige søndag. Vell, egentlig startet den vell for to uker siden da vi startet med bygging og maling av levegg og hagen, men på mandag hentet vi vår nye hytte på hjul hjem. Det ble en sen kveld. Da vi endelig rullet inn innkjørselen sent på kvelden og fikk ungene i seng så gikk vi ut og studerte bilen... som tok nesten hele innkjørselen vår - What have we done ? Den var stor, og siden vi skulle levere den tilbake noen dager senere for ettermontering av utstyr så satte vi vår vanlige bil hos forhandleren og da måtte vi kjøre i barnehage og på jobb i rushtrafikken dagen etter med bobilen på 7,5 meter. Hehhh. Vi fikk heller ikke parkert på jobben, men måtte finne en bobilparkering i byen. Akkurat da føltes det hele veldig plutselig virkelig. Men så rullet vi må lang helg/ferie til Bodø etter jobb på tirsdagen og vi fikk sovet vår første natt i bobil. 

Bildet tatt mens bilen sto i ro..

Bilen er veldig grei å kjøre, og alt er ganske så praktisk når man ruller på tur. Vi lærte mye på den første turen, det er iallefall sikkert. Nå er vi nok litt mer rustet til neste tur - og iallefall til sommeren. Vi gleder oss til å "bo" oss inn i bilen og oppleve masse her. Er dere klar over hvor mye vi oppdager rundt oss nå som vi ikke har lagt merke til tidligere ? Vet dere at det er sinnsykt mange bobiler og campingvogner overalt nå som våren er her ? Vet dere hvor mange fine og tilrettelagte oppstillingsplasser det er overalt langs veien ? OG som fersk bobileier oppdaget jeg at nesten alle bobileiere hilser på hverandre (sjokkert-smiley !). Når jeg når har kommet over "sjokket" så er det bare hyggelig. Kanskje det er litt for at jeg hele tiden har tenkt at flertallet av bobilister/caravanister har vært over 60 år og småharry i matchende grilldresser - og at det at det er mange som tenker nettopp det. Dette selv om det er et generasjonsskifte i caravanverden hvor unge familier kommer inn i markedet så har vi fått mye "tyn" for at nettopp vi har kjøpt oss bobil. Og vet dere hva som er så rart ? - hver gang de har fått kommet med litt små"tyn" så etterfølges det med at mange eeeegentlig har hatt lyst på bobil selv. Eller at når vi forteller hvor vi skal i sommer og resten av året så blir alle litt mer interessert i tanken om at det er mulig å kjøre bobil/campingvogn uten å være over 60 år med nettopp matchende grilldress ? Nok hjertesukk herfra. 



Og gjett om sengene faktisk var gode å sove i ? Mmm - faktisk veldig gode. Og jeg er kresen. Vi har iallefall vært i Bodø på familiebesøk helt til vi rullet inn innkjørselen hjemme i går kveld. Da var det bare å hive seg rundt å vaske huset og bake ostekake til feiringen på skolen i dag. Vi var ganske sline når vi var i seng en gang i natt. Og ikke så mye mindre slitne når vi sto opp i morgest. Så når ungene er i seng i dag så tror jeg kanskje kjærstene sovner på sofaen sammen. Herlig ! Håper dere også har hatt en fin feiring i dag. 


2 kommentarer:

Fam sa...

Haha! Det var det jeg sa! Det hilses 😂👍🏻

Elise sa...

Ja, att det gjør ! skikkelig fjernt første gangen, men det går sæ til :P

by mlekoshi