When life gives you lemons.

onsdag 20. mai 2015


Av og til er det litt mye som butter i mot på en og samme gang. Uforklarlige beslutninger, motgang, feilaktig kaldt vann i havregrøten til frokost på jobb (...), unger med en dårlig dag, aktiviteter som kræsjer...


... hull i hodet etter putekrig, BH som knirker, betennelse i skulder.. Ja, hverdans små trivialiteter. Men likefullt sitroner i hverdagen. Jeg skal selvsagt ikke komme med en lang redegjørelse hvor triviell de er i den store sammenheng(..) men bare konstantere at det av og til butter litt imot også her i hjemmen. Som dere ser på bildet (og som dere som følger oss på instagram fikk med dere) ser så måtte vi igjen til legevakten og lime et hull i hodet på minsten, og denne kom etter putekrig med søsteren. Forrige gang var jo i Legoland i fjor sommer da han turnet i senga og traff nattbordet med pannen. Jeg ble 60 % sykemeldt i går etter å ha slitt i fem måneder med betennelse i venstre skulder som vi ikke får helt has på. Så nå sitter jeg her og skriver med en hånd. Det går ikke fort, men det går. DA er det viktig å fokusere på de positive tingene som: et hull i hodet gror fort og det var heldigvis ikke hjernerystelse, armen må på ett eller annet tidspunkt bli bra, det er snart sommer og hagearbeid er en fin måte å få dagene til å gå litt fortere, at ungenes dårlige humør er like forbigående som hos oss voksne, det er snart FERIE, vi er alle ellers friske.. Ja, og igjen: Det er snart ferie ! Når jeg er klar tenker jeg å dele ett innlegg om min erfaring av å måte den vonde ulven litt for mye fremfor den gode ulven etter en opplevelse jeg hadde for ett år siden. 

2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Huff! (men eg håper det eg lov å le av kaldt vatn i graut :)) Skulderen kjem til å bra igjen, men det har tatt tid å komme dit du er, så det tar kanskje tid å komme tilbake også! Håper de har sol og varme - det hjelper alltid på! God klem :)

Elise sa...

Takk for kommentar :) Hehe, ja kaldt vann i grøten anbefales ikke. Ja, jeg tror det vil ta en stund før skulderen blir bra.. men satser på at den er bra over sommeren... det må den bare være.

by mlekoshi