Eventyrparken

onsdag 17. juni 2015

Jeg fortsetter å dele ferieplanene våre. Da jeg var liten så dro vi mye på bilferie, og vi var like fornøyd hvert år. Jeg har derfor masse gode minner fra feriene vi brukte å være på. En av minnene er fra Hunderfossen Familiepark. Det store trollet, Il tempo gigante og den gode stemningen er det jeg husker best. Vi skal i år mest sannsynlig kjøre forbi Hunderfossen Familiepark på vei ned til ferien vår. Nå har jeg ikke vært der på mange år, men tenker likevell å skrive litt om det vi har funnet ut om parken før vi drar, så får dere lese om hvordan vi hadde det der når vi har vært der.



Hunderfossen Familiepark er jo hele Norges eventyrpark med over 50 attraksjoner og serverdigheter – blant annet det populære småbarnsområdet med mange spennende aktiviteter, verdenskjente ”Den Lille Prinsen” i 4-D, ”Vannfallet” på Energisenteret, Traktorbanen der små og store kjører traktor sammen gjennom underholdende opplevelser på bondegården, Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bilbaner for store og små, Eventyrslottet, Høydeparken (en av Norges største klatreparker), Ivo Caprinos Eventyrgrotte med flotte eventyrtablåer, Eventyrskipet høyt til værs, tøffe elektriske gokarts, badebassenger med småtrollområde og morsomme vannsklier, nytt eventyrteater og mye mer



Nytt av i fjor var var il Tempo Extra Gigante - og denne gleder vi oss til å prøve ! Norgeshistoriens mest spinnville bil, selveste ”Il Tempo Gigante”, ble opprinnelig tegnet av Kjell Aukrust.  




Vi gläder oss til å kjenne på den gode stemningen, og selvsagt fortelle dere om hva vi oppleve der og hvor mye som har skjedd siden jeg var der som lita. 




by mlekoshi