6 ÅR ! Skylanderbursdag

mandag 17. august 2015I dag er det akkurat en uke siden denne gode gutten vår fylte hele 6 år. Hvor blir tiden av ?! I morgen starter han på skolen som helt fersk 1. klassing. Det er rimelig villt. Han var jo akkurat pitteliten jo !

Forrige mandag feiret vi med å tradisjonell muffins på senga og pakker. På ettermiddagen dro vi på Leos lekeland sammen med bestekompisen hans. Feiringene hadde vi helga med voksenbursdag på lørdag og barnebursdag på i går.

Trying something new - trøffelkake i cupcakeform - her er oppskriften på trøffelkake.

Vi koset oss alle sammen masse i voksebursdagen og det er som vanlig altfor lenge mellom hver gang mange av oss møtes.


På søndag dro vi i gang med Skylandersbursdag. Denne gangen hadde vi rett og slett ikke hatt så mye tid til å planlegge. Alt jeg gjorde var å handle et par småting fra ebay når vi var på ferie, og så handlet jeg fra litt norske nettbutikker for ett par uker siden. Jeg fikk laget logoen over - "Augusts Team" - som August var kjempefornøyd med.

Siden alt merkelig nok kom litt fort i år så brukte jeg bare "malen" fra de to siste bursdagene han har hatt, og som du kan lese litt om her hvor jeg har skrevet om hvordan lage temabursdag, og ungene var kjempefornøyde.

Candy table Skylanders style..I år ble til og med kaken veldig ad-hoc. Jeg fikk ikke Skylanders kakedekorasjonen jeg hadde bestilt så denne kaken ble lagt i full fart på selve dagen. Bunnen lagde jeg to timer før og fondant og pynt lagde jeg 15 (!) minutter før ungene kom inn døren. De syns den var dritkul.. Jeg.. Vell, jeg er glad de likte den.

Puttet på litt fyrverkeri så var selvsagt alle i fyr og flamme...


August ønsket seg veldig at vi skulle fiske ned trappen.. så det gjorde vi også. Posene inneholdt klinkekuler og en klubbe - en virkelig skatt for ungene.

Hilde og venninnen hjalp godt til de også.

The aftermath....
Ingen kommentarer:

by mlekoshi