Disneyland Paris - del 2 - ferieinnlegg # 4

onsdag 19. august 2015


Her kommer det fjerde (kronologiske) ferie-innlegget. Vi var tre dager inne i parkene og tok veeeeldig mange bilder så jeg måtte dele bilene opp i flere innlegg - men dere har vell ikke noe imot å se flere innlegg med bilder fra en av verdens fineste fornøyelsesparker ? Her er i alle fall bilder fra vår første dag i Disneyland Paris.Inngangspartiet utenfor hotellet - Luv it ! Main Street U.S.A 

Torget på Main Street U.S.A 

Som dere kan se på August så var det skikkelig VARMT i parken og da spesielt siste dagen. Pjuh ! 

Måtte ta en del bilder fra Main Street - se bare de fantastiske detaljene på bygningene. Og slik var de både på inn og utsiden. Frontierland Big Thunder Mountain - denne er det mye kø på. Vi likte denne ! Det eneste "problemet" med den var at den hadde mange mørke partier hvor det gikk fort. August liker at det går fort, men liker å se hva som skjer før det skjer. Han sa etterpå at den var kul, men at han ikke hadde tenkt å ta den flere ganger. 


Phantom Manor - starten er litt skummel for August men resten gikk helt fint. 


Søtingene våre som storkoset seg i parken. 


Curious Labyrinth - Alice in Wonderland 

Legobutikk i Disney Village. Vi spiste en del av måltidene i Disney Village - her var det litt mer variasjon og så kostet det ikke skjorta og spise et måltid. Earl of Sandwich - anbefales ! 


Starbucks - Mmm. Pannekakefrokost på Starbucks.
Tilbake i Discoveryland.

Vi tester Orbitron under magic hours før parken ble fylt opp med enda mer folk. 
Star Tours - ungene tok denne to ganger og de syns den var kjempebra ! Det som er så bra med noen av de store attraksjonene var at utstillinger og andre ting rundt der køen går slik at du virkelig kommer i stemning mens du venter. Vi tok denne under magic hours og da var det heldigvis ikke mye kø. 


Ben & Jerry`s på Main Street U.S.A - chic altså ! Mmmmm....Mikke er selvsagt med hos Ben & Jerry`s han og. Åhh - ungene fikk møte Ole Brum og begge ga han en goood klem. Tenk å få klemme på Ole Brum liksom ! 
Jeg og August tok oss en tur i det vi valgt å kalle eventyrtreet siden navnet var litt vanskelig (La Cabane des Robinson) mens de to andre tok attraksjonen Indiana Jones and the temple of peril. 

- Indiana Jones and the temple of peril -


Tilbake utenfor parkene i Disney Village


Siste dagen koset vi oss med middag på Planet Hollywood.


MmmmmmMmmm - Maten var gooood. 


Den største Disneybutikken er faktisk utenfor parken og i Disney Village. 


Fikk ikke tatt et bilde som viser hvor stor den var og alt det fine der inne, men dette bildet viser bare en del. 
Ungene fant bamsen de ønsket seg aller mest og August endte opp med Mikke mens Hilde endte opp med Donald. 

Hvor SØT var ikke disse lekene fra Toy Story ? 


Hver kveld var det showet "Disney Dreams" ca. klokken 23. Det var altså helt umulig å få gode bilder av de vi opplevde - men det var en halvtime med et spektakulært fyrverkeri og lysshow som dro oss gjennom en skikkelig disney-historie. Absolutt verd å få med seg. Og dere - parken er nyyyydelig på kveldstid. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi