Walt Disney Studio - ferieinnlegg # 5

torsdag 20. august 2015


Her kommer det femte (kronologiske) ferie-innlegget. Nå har jeg lagt ut flere innlegg om vårt besøk i Disneyland Paris, og siden jeg tok helt av med kameraet der så kommer nå ett eget innlegg om Walt Disney Studio. Ved siden av Disneyland parken ligger Walt Disney Studio park og har var vi innom flere gang de siste to dagene vi var der. Walt Studio park er den nyeste av de to parkene og den minste. 

Det første bygget du kommer inn i gir deg Hollywoodstemning før du fortsetter videre inn i parken. 

Her er vi på stuntshow med blant annet lynet Mcqueen.Ungene satte å måpte halvparten av tiden - spennende show!Tower of terror  - Frank og Hilde tok denne og rapporterer om at den var veldig bra. Jeg og August holdt oss trygt på bakken...
.. Og mens vi ventet... Hehe. 


Vi lærte en del om hvordan spesialeffekter brukes i filmer. Vi var på rundtur on-sett og vi var med på å "lage" en scene på den russiske romstasjonen i filmen Armageddon. 


Toy Story Land - plutselig blir du liten når alt annet blir stort..

De små grønne fallskjermjegerne i Toys Story - her får ungene og Frank være fallskjermsjegere. Var vist værre enn det så ut som. 


Ratatouille som åpnet for ett år siden. Fra filmen Monsterbedriften / Monster Inc. Hilde og August tester om skrikene deres kan "fylle opp" en hel tank med energi... Det kunne jeg vell egentlig på forhånd gjettet at de gjorde ja..
Vi MØTTE Spiderman ! ! ! Gjett hvem som var fornøyd da. Så her står de da.. ungene mine.. å bare prater med Spiderman. Hvor kult var ikke det ? Sto i kø en stund gjorde vi også - men nå har vi foreviget møtet både med eget kamera og i egen ramme fra profesjonell fotograf.Vi møtte også Buzz Lightyear - stor stas det også ! Bilen fra filmen Armageddon. Walt Disney Studio hadde jeg hørt litt forskjellig ut på forhånd. Ja, det stemmer at du ikke har den samme disneyfølelsen som i disneyparken. Men det syns vi også var helt greit. Vi likte oss iallefall i denne parken og. Det var bilder fra våre tre dager i disse to parkene. Neste innlegg er fra Paris og så kommer det ett innlegg om Legoland hvor vi møtte venner som vi ferierte litt sammen med. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi