Legoland - ferieinnlegg #7

tirsdag 25. august 2015




Her kommer det syvende (kronologiske) ferie-innlegget. Vi fortsetter med å dele ferieminner kronologisk ettersom vi kjørte gjennom Europa. Nå er det bare noen på poster igjen og det er så deilig å sitte å se på bildene mens høsten kommer for fullt utenfor vinduene. På veien nordover kjørte vi til Billund hvor vi campet sammen med venner og August fikk være en hel uke sammen med bestekompisen sin - fantastiske opplevelser ! 



Vi var jo i Legoland i fjor også, og du her kan lese om vårt besøk i legoland i fjor. Vi storkoset oss da, og det gjorde vi også denne gangen. Været var dessverre ikke noe særlig å snakke om denne gangen, men vi koset oss likevel. 







Her er guttene, og Hilde, i gang med brannbil-utfordringen. Det var, som vanlig, pappaene som var mest ivrige..



Nytt av i år er Star Wars utstillingen - og skipet var overraskende stort altså ! 







Haha - guttene var LITT ivrige...





Alle disse herlige opplevelsene sammen før de starter på hver sin skole. 







Atlantis - deilig å være litt inne i dårlig vær. Og en av de plassene ungene liker best å være i parken.












Kopierer litt tips fra i fjor: "Hvis du skal reise til Legoland midt i høysesongen må du, som på alle andre parker vi har vært på, stå en del  i kø. I Legoland deler de ut tips til hvordan du kan unngå de verste køene når du kjøper billetter ved inngangen. Det kan imidlertid være veldig greit å ha kjøpt billettene på forhånd, da slipper du å stå i to køer (en for å kjøpe billett og en for å komme inn). Det kan videre være lurt å komme 20-30 minutter før åpningstid da du slipper å stå i lang kø for å komme inn. Grunnen til at du skal komme tidlig inn ? Da kan du være lur å følge Legoland sine tips om hvor du kan starte turen - lengre bak i parken hvor de største køene oppstår senere på et utvalg av attraksjoner som f.eks. spøkelseshuset som er nytt i år. Hvis du ikke gidder å stå i kø så kan du kjøpe et expresskort som gjør at du kommer forran køen på flere av attraksjonene som ofte har mye kø."



by mlekoshi